Öldükten sonra neler olacak?

Bak şimdi kardeşim ne yapıyorsun, biliyor musun? Bilmiyorsun da bu konuyu açtın.
Şimdi gidiyorsun, Google'ı açıyorsun. Sonra klavye aracılığı ile sormak istediğin soruyu yani "Öldükten sonra neler olacak?" diye yazıyorsun.
Ve sana da diyor ki, inancına göre. Eğer ateistsen, senin için tanrı yoktur ve dolayısıyla ölümden sonra bir şey olacağını düşünmezsin. Fakat müslüman isen Kur-an'ı Kerim'i okursun ve öğrenirsin.
Anladın mı? 2 dakikanı ayır ve araştır.
 
"Bana öteki taraftan bahset belki orayı hiç göremem"
 

Dosya Ekleri

  • download.jpg
    download.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Sonsuz bir karanlık belki günahkarların cezasını çektiği iyilerin ödüllendirildiği yer belki başka bir insan veya canlının icinde yeniden doğmak veya başka şeyler bunların hepsi olabilir kimse ne olacağını bilemez ölmeden ölünce içinizdeki merak da bitmiş olacak tabii hatırlayabilirseniz ölümün cazibesi bilinmezlik.
 
Öldükten sonrası, doğmadan öncesi nasılsa öyle olacak. Henüz o hiçliği ya da bilinmezliği formulize edemediğimiz için insan aklı kavramakta güçlük çeker. Çünkü düşününce biz yokken hayat milyonlarca yıl devam ediyordu ve biz bunun farkında bile değildik ve aynı zamanda şikayetçi de değildik. Zaman ve mekanın geçersiz kaldığı bir yere gittiğimiz kesin.
 
Evet. Örnek için teşekkürler. Bilim adamları yerin altındaki katmanlarda balçıklaşma olduğunu fark etmişler.

Burada yazanlarla benim lisede biraz aklımda kalan coğrafya bilgileri çelişiyor. Birkaç sorum var ayrıca. O kadar hayvanı Titanik bile taşıyamazdı, nasıl sığdı hepsi? Bu kocaman tufan nasıl sadece Nuh'un kavimi içinde oldu? Cam mı koydular? O tüm hayvanlar için nasıl su ve yemek buldular? O dağları geçen yükseklikte nasıl ısındı ve nefes aldılar? Daha böyle 100 tane soru sorabilirim.
 

Geri
Yukarı