Ölüm hakkındaki düşünceleriniz nedir?

  • Konuyu başlatan Mxpyma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 473
  • Görüntüleme 21B
"İnsanlarla şempanzeler arasındaki genetik benzerlik %98.77 düzeyindedir. Bu, bilimsel bir gerçektir. Bu sayı, proteinler arası benzerlikten değil, tek tek milyarlarca nükleotitin (genomu oluşturan baz çiftlerinin) karşılıklı olarak dizilmesi ve aradaki benzerlik ve farkların tespit edilmesiyle ölçülmektedir. Bu benzerliğin gerçek olmadığını söylemek, babalık testi sonucu pozitif gelen birinin veya DNA yoluyla katili teşhis edilen kurbanın testinin "bilimsel dayanağı olmadığını" söylemek ile aynıdır ve eşit derecede hatalıdır."

İddia yazısına bakmayın hocam onlar eski zamanlar da olan iddialardı günümüz de durumun ne olduğunu yukarıda anlatıyor zaten.

Evrimi savunan binlerce kaynak var aynı şekilde karşı olan da binlerce kaynak var önemli olan senin seçimin aslında kimse seçimlerini sorgulayamaz.

Evet işte herkes kendi aklısına mantıklı gelene inanır kimse kimseye silah tutmuyor. Kendim de evrim teorisine (insanlarin evrimleştiğine ) inanmıyorum kısaca.
 
Evet işte herkes kendi aklısına mantıklı gelene inanır kimse kimseye silah tutmuyor. Kendim de evrim teorisine (insanlarin evrimleştiğine ) inanmıyorum kısaca.
İnanmayabilirsiniz hocam, hayatta iyi şanslar. Umarım çocuklarınızı zorlayıp "İnsan topraktan yaratıldı!" demektense kendi özgün iradelerine bırakırsınız.

Rica ederim ben bu konuda oldukça tarafsız kalmaya çalışıyorum evrim karşıtı düzgün bir kaynak olsa onu da sunarım da yok işte olacak gibide durmuyor. Evrim pek çürütülecek gibi değil.
Bilimi yenmeyi çok denediler ama başaramadılar ve başaramayacaklar hocam.
 
İnanmayabilirsiniz hocam, hayatta iyi şanslar. Umarım çocuklarınızı zorlayıp "insan topraktan yaratıldı!" demektense kendi özgün iradelerine bırakırsınız.

Bilimi yenmeyi çok denediler ama başaramadılar ve başaramayacaklar hocam.

Bilmem kaç bin yıl önceki iskelet bile mezarını açtıklarında hala insan hatları görülebiliyor normalde o kadar zaman sonra çürümesi lazım ama hayır Allah onu helak ettiği için öyle kaldı. Bilim yenilmeyecekse bile malum zaman geldiğinde bilim diye bir şey de kalmayacak.
Kendi çocuğumu silah zoruyla zorlamam zaten inanacağı şeye destek verip kendi inandığın dini de ona desteklersen o mantığıyla istediğine ulaşır zaten önemli olan doğru yol.

Iyi günler vesselam.
 
Ben milyar yıl diyorum adam bana bin yıl diyor, gerçekten anlattıklarıma sırf ters giderek kulaktan dolma bilgiler ile evrime karşı gelmeye çalışıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı