Ölüm hakkındaki düşünceleriniz nedir?

  • Konuyu başlatan Mxpyma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 473
  • Görüntüleme 19B
Kur'an'ın 1400 yıl önce haber verdiği 9 gerçek
Bakın mesela burada da Kur'an'da eskiden yazılı olup sonradan gerçekleşen bazı olaylar var.
Hocam, o zaman herkes inansın. Bak yine kendinizle çelişiyorsunuz. Yapmayın hocam gözünüzü seveyim.

Artı olarak Yeni Akit gibi bir gazetenin yazısını neden kale alayım? Bunlar "Vergiyi Allah yükseltti.", "Zammı Allah yaptı." diyen adamlar. Yani sizde kale almayın.

Hadi varsayıyorum doğru. 6000 küsür ayetin 9 tanesi doğru diye gerçek mi olacak? (Ki biraz göz gezdirdim ve gülmeye başladım.) O zaman Baba Vanga'da, Nostradamus'ta gerçekten kahin. Onca şey sallıyorlar ve bir kaç tanesini biliyorlar sonuçta. O zaman gidip fal baktırayım da hoşlandığım kıza açıldığım zaman ne olacak öğreneyim.
 
Ölüm; akşam yatmış sabah kalkmış gibi olacağız, öldüğümüzde aradan 10.000 yıl geçse bile kıyamet koptuğunda bir bakacağızki mahşer yerinde uyanmışız.
 
Hocam, o zaman herkes inansın. Bak yine kendinizle çelişiyorsunuz. Yapmayın hocam gözünüzü seveyim.

Artı olarak yeni akit gibi bir gazetenin yazısını neden kale alayım? Bunlar "vergiyi Allah yükseltti.", "zammı Allah yaptı." diyen adamlar. Yani sizde kale almayın.

Hadi varsayıyorum doğru. 6000 küsur ayetin 9 tanesi doğru diye gerçek mi olacak? (ki biraz göz gezdirdim ve gülmeye başladım.) O zaman baba Vanga'da, nostradamus'ta gerçekten kahin. Onca şey sallıyorlar ve birkaç tanesini biliyorlar sonuçta. O zaman gidip fal baktırayım da hoşlandığım kıza açıldığım zaman ne olacak öğreneyim.

Hocam orası doğru saçma bir site ama elinizde veya internette kur'an varsa şurdakilere bir bakın derim tam da size göre.

Örnek olarak evrenin genişlemesi bu daha sonra bulunmuştur ams kur'an'da yazan bir bilgi.
 
Aslında ölümden korkuyorum, çünkü devamlı sinirlendiğimde Allah'a sövüyorum (lütfen Müslümanlar kızmasın elimde değil) ve onun dışında bugüne kadar 3 büyük günah dışında (adam öldürmek, tecavüz etmek, hırsızlık yapmak) her şeyi yaptım
Muhtemelen cehennemde çok kötü yanacağım :(
 
Son düzenleme:
Aslında ölümden korkuyorum, çünkü devamlı sinirlendiğimde Allah'a sövüyorum (lütfen Müslüman'lar kızmasın elimde değil) ve onun dışında bugüne kadar 3 büyük günah dışında (adam öldürmek, tecavüz etmek, hırsızlık yapmak) her şeyi yaptım.
Muhtemelen cehennemde çok kötü yanacağım :(

İnşallah hayırlısıyla zebanelerle vs atarsınız hocam.
 
Hocam zebani ne oluyor?
1686677113164.png
 
Aslında ölümden korkuyorum, çünkü devamlı sinirlendiğimde Allah'a sövüyorum (lütfen Müslüman'lar kızmasın elimde değil) ve onun dışında bugüne kadar 3 büyük günah dışında (adam öldürmek, tecavüz etmek, hırsızlık yapmak) her şeyi yaptım
Muhtemelen cehennemde çok kötü yanacağım :(

Ölmeden önce tövbe edilince affedilmeyecek hiçbir günah yoktur. Tövbe edip şahadet getirip tekrar Müslüman olabilirsin.
 

Geri
Yukarı