Ölümden sonra hayat var mıdır?

AL0NE

Yoctopat
Daha fazla  
Ölümden sonra bir hayatımızın daha olduğunun kesinliği size göre nedir? Sizce bi hayatımız daha var mıdır yok mudur bana göre var eğer bu hayata geldiysek böyle bir şey olmuşsa bir hayat daha vardır, buna dini açıdanda bakabilirsiniz bilimsel açıdanda ama tabi bir sonraki hayatımızda bilincimiz kalır mi bilmem önceki hayatımızı yani bu hayatımızı hatırlayamayabiliriz

Son düzenleme:
Ölümden sonra bir hayatımızın daha olduğunun kesinliği size göre nedir? Sizce bi hayatımız daha var mıdır yok mudur bana göre var eğer bu hayata geldiysek böyle bir şey olmuşsa bir hayat daha vardır, buna dini açıdanda bakabilirsiniz bilimsel açıdanda ama tabi bir sonraki hayatımızda bilincimiz kalır mi bilmem önceki hayatımızı yani bu hayatımızı hatırlayamayabiliriz
Allah bilir.

Var olduğuna inanıyorum. Çünkü bu kadar insanın anatomisi varolduysa evrende insanoğlunun bilmediği boyutlarda vardır mutlaka. Mesela 4.boyut, solucan deliği.

Çoğu insan olmasını ister çünkü öldükten sonra yok olma fikri insanı korkutur, vardır ya da yoktur şeklinde yorumları da inancımıza göre yaparız. Kesin olarak hiçbir zaman da bilinemez sonuçta ölen kişi bir daha gelemez. Bunlar biraz tabi açıklama gibi oldu inancınıza göre değişir.

Ölümden sonra bir hayatımızın daha olduğunun kesinliği size göre nedir? Sizce bir hayatımız daha var mıdır yok mudur bana göre var eğer bu hayata geldiysek böyle bir şey olmuşsa bir hayat daha vardır, buna dini açıdanda bakabilirsiniz bilimsel açıdanda ama tabii bir sonraki hayatımızda bilincimiz kalır mi bilmem önceki hayatımızı yani bu hayatımızı hatırlayamayabiliriz.

İnsan ruhları gerçekdir bu hangi din olursa olsun yaşamamın bir sebebi vardır ölümden sonra sadede fiziksel ve bedensel olarak ölürüz o yüzden evet ölümden sonra hayat var en azından öyle olduğuna inanılıyor.

Çoğu insan olmasını ister çünkü öldükten sonra yok olma fikri insanı korkutur, vardır ya da yoktur şeklinde yorumları da inancımıza göre yaparız. Kesin olarak hiçbir zaman da bilinemez sonuçta ölen kişi bir daha gelemez. Bunlar biraz tabi açıklama gibi oldu inancınıza göre değişir.
Yok olmak beni korkutmaz eğer yok oluyorsak demekki geldiğimiz yere yokluğa geri gideceğiz demektir

Muhtemelen ölmeden kesin cevabı göremeyeceğiz. Ama var olduğuna inanıyorum. Eski antik çağlardan tut günümüze kadar hep inanılmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı