Ölümden sonra ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok olacağımızı düşünüyorum ancak Spiritüalist felsefelere olan ilgimden dolayı daha farklı bir şeyin bizi bekleyebileceğine de ihtimal vermiyor değilim.
 
Hikayenin sonunu öğreneceğiz. Çok ilginç olacağı kesin. Dünyada binlerce yıldır dolaşan söylentilerden hangisi doğruymuş ona vakıf olacağız. Düşüncesi bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. Sonsuz ve kapkaranlık bir hiçlik mi? Yemyeşil bir bahçe mi? Ateşten bir çukur mu? Ya da başka bir boyutta yeniden uyanış mı? Şimdiye kadar milyarlarca insan neler döndüğünü öğrendi. Sırada milyarlarcası daha var. Bizde onlardan biriyiz ve kim ne derse desin, ben sabırsızlanıyorum.
 
Doğmadan önce ne olduğunu bilmiyorum. Öldükten sonra ne olacak fikri olan?

Herkesin bu konuda söyleyeceği şey farklı. Bu birazda insanların dini inancına ve kendilerini hangi sona yakın hissettikleriyle alakalı. Bir müslümansanız cennet ve cehenneme gideceğim diye inanırsınız. Bir ateist iseniz ölünce dünya üzerinden yok olacağınıza inanırsınız. Kimse kesin bir şey diyemez. Tabi biri çıkıp göstermeden. Ama şuan Türkiye de yaşadığınız için bildiğimiz en doğru son. Bi taraflarınıza pamuk tıkanıp cenaze töreninde sadece yemek için gelen 20 30 insan doyurduktan sonra mezarınıza gömülmeniz.
 
Herkesin bu konuda söyleyeceği şey farklı. Bu birazda insanların dini inancına ve kendilerini hangi sona yakın hissettikleriyle alakalı. Bir müslümansanız cennet ve cehenneme gideceğim diye inanırsınız. Bir ateist iseniz ölünce dünya üzerinden yok olacağınıza inanırsınız. Kimse kesin bir şey diyemez. Tabi biri çıkıp göstermeden. Ama şu an Türkiye de yaşadığınız için bildiğimiz en doğru son. Bir taraflarınıza pamuk tıkanıp cenaze töreninde sadece yemek için gelen 20 30 insan doyurduktan sonra mezarınıza gömülmeniz.

Kim ne düşünüyor onu sormak istedim dalga geçenler varda güzel açıkladınız teşekkürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı