Ölüme yakın bir deneyimleriniz var mi?

• Konuyu başlatan Zeu5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3.257
Parklarda kaydırakların olduğu yerin plastik çatısından sırt üstü betona düşmüştüm. Gözümün karardığını ve nefes alamadığımı hatırlıyorum. Sesim çıkmıyordu. Gerçekten korkunç bir gündü.

Küçükken (3, 4 tam bilmiyorum) komşunun evinde fare zehri yemişim. 3 yaşındayken kamyondan düşmüşüm. Bisiklet sürerken arabanın altında kalıyordum. Bisiklet sürerken 3 takla atmıştım kafam yarılmıştı kollarım dizlerim dirseklerim ezilmişti. Rüyamda annem beni uçurumdan atıyordu :D. Daha çok vardır da aklıma gelmiyor.

Hocam paraşütsüz uçaktan atlamayı denediniz mi?

lunapark-oyuncaklari-kazan-da-uretiliyor-4861380_6058_amp.jpg

Bu görseldeki alette gögsümüze gelen kilit mekanizması kilitlenmemişti kaç kere açılmaya kalktı adam son anda görüp kilitledi :D

Gölün dibine doğru batarak boğulurken ve artık çabalamayı bırakmışken ablam son anda gelip kurtarmıştı.

Normalde çok sağlam yüzer, dalarım, açılırım çocukluktan beri böyle. Karadeniz'deyim o sıralar hava da fırtınalı, denizde de dalga bayağı var. Eh dedim bu bize koymaz neyse açıldım biraz dönücem yüz yüz bitmiyor sanki olduğum yerde sayıyorum. Yoruldum, dinleniyorum ama bu sefer de dalgalar aşağı çekip duruyor.

O zaman dedim ben buradan çıkamazsam akşam haberlerine çıkarım. Başladım her dalga ile beraber kulaç atmaya ve çapraz yüzmeye, bu sefer yol katediyorum ama pil bitti. Kıyıya yaklaştıkça şansıma dalgalar ileri atmaya başladı beni güç bela çıktık. Karadeniz cidden tehlikeli hani Marmara'da boyum kadar dalgalar vurduğunda millet kaçışırken ben keyfime bakardım bu çok başka.

7 yaşında apartmanın 6. katından aşağı bakarken birden nasıl olduysa dengem bozuldu ve apartman korkuluklarında asılı kaldım. Babam kurtarmıştı.

Normalde çok sağlam yüzer, dalarım, açılırım çocukluktan beri böyle. Karadeniz'deyim o sıralar hava da fırtınalı, denizde de dalga bayağı var. Eh dedim bu bize koymaz neyse açıldım biraz dönücem yüz yüz bitmiyor sanki olduğum yerde sayıyorum. Yoruldum, dinleniyorum ama bu sefer de dalgalar aşağı çekip duruyor.

O zaman dedim ben buradan çıkamazsam akşam haberlerine çıkarım. Başladım her dalga ile beraber kulaç atmaya ve çapraz yüzmeye, bu sefer yol katediyorum ama pil bitti. Kıyıya yaklaştıkça şansıma dalgalar ileri atmaya başladı beni güç bela çıktık. Karadeniz cidden tehlikeli hani Marmara'da boyum kadar dalgalar vurduğunda millet kaçışırken ben keyfime bakardım bu çok başka.
Hocam marmara ile karadeniz çok ama çok farklı. İyi kurtulmuşsunuz. Bende çok iyi yüzer ederim Marmara, Ege, Akdeniz hiç koymaz ama Karadeniz ciddi anlamda tehlikeli. Açılmamak lazım.

Dağa genelde ava giderim domuz vb bacağımda komando bıçağı vardı 40 cm var bıçak neredeyse arkamdan domuz saldırdı. Benim de elimden tüfek düşünce baktım geliyor parçalayacak aşağı koşmaya başladım. Tepe bir yer ayağım kaydı yuvarlanmaya başladım bıçak ters döndü bacağıma girdi. Yere düşmenin hızıyla iyice saplandı yuvalanırken yüz üstü düşsem kalbime saplanmıştı şu an yoktum.

Hocam marmara ile karadeniz çok ama çok farklı. İyi kurtulmuşsunuz. Ben de çok iyi yüzer ederim Marmara, Ege, Akdeniz hiç koymaz ama Karadeniz ciddi anlamda tehlikeli. Açılmamak lazım.

Denizin dibi taş olduğundan mı, tuzun azlığından mı bilmiyorum bir acayip suyu var. Dalgalar çıkınca hiç yüzdürmüyor seni. Okuyan falan olursa da hiç hafife almasın benden iyi ancak sporcular yüzer ona rağmen zor kurtardım postu.

Benim de ölümle ilgili bir tecrübelerim var! Ppm fermuara kısılmıştı küçükken öleceğim sanmıştım çünkü herkes doktor çağırın diye çığlıklar atıyordu. Ağlamaya başlamıştım sonra komşumuz yardıma yetişti ve beni kurtardı. İlk cümleye işaret ederek anlatmaya devam etmek isterdim ama cümlede bir bozukluk var. Tıpkı başlıkta olduğu gibi. Başlık düzelirse devam ederim daha çok tecrübem var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı