OEM key zararlı mı?

Erdemtgl

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler hocalarım bir sorum olacaktı ben Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum artık gına geldim beyaz tema ve etkinleştir yazısından bunun için OEM Key alma planım var. Ama cidden korkuyorum eğer Key ileride iptal olursa Windows kilitlenir mi, Key anakarta gömülü olduğu için zarar verir mi? Ve nereden almalıyım sizce? Ne kadar ucuz ise o kadar iyi ama dediğim gibi eğer sistem kitlenirse veya virüs ile ilgili sıkıntı çıkarsa hiç yapmayayım?
Sizce ne yapmalıyım ve kullanan var mı aranızda?

İyi günler hocalarım bir sorum olacaktı ben Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum artık gına geldim beyaz tema ve etkinleştir yazısından bunun için OEM Key alma planım var. Ama cidden korkuyorum eğer Key ileride iptal olursa Windows kilitlenir mi, Key anakarta gömülü olduğu için zarar verir mi? Ve nereden almalıyım sizce? Ne kadar ucuz ise o kadar iyi ama dediğim gibi eğer sistem kitlenirse veya virüs ile ilgili sıkıntı çıkarsa hiç yapmayayım?
Güvenli kesinlikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi özetlemiş izleyin derim.

Neden ucuz olduğunu nasıl çalıştığını vs. bu videoda Can abimiz çok iyi özetliyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi özetlemiş izleyin derim.

İzledim hocam takip ettiğim kişi ama çalıntı olanlar da var onlar iptal olursa sistem kitlenirmi ondan korkuyorum:)

Kullanan dolu,
yıllardır kullanıyorum.
Zararı yoktur.

OEM Key aldığınız site sorunsuz anahtarı verirse sıkıntı çıkmaz orjinal Windows 10 farkı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı