Daha fazla
Yok estağfurullah hocam üzüldüyü yasal olmadığı için arttım.
Ben yine de konumu atayım. Her yere yayılmasını istiyorum çünkü yasal olarak bilenler çoğaldı.
OEM Keyler yasal değil
https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_10-windows_install-winpc/oem-key-yasal-m%C4%B1/53a8c29e-282c-4d45-8ef2-b1f1692d4bd6 Arkadaşlar yasal değilmiş. Bu da benim sorum:www.technopat.net
OEM key anakarta gömülür ve sadece o bilgisayar içindir, Retail key başka bilgisayara taşınabilir, MAK ise aynı anda birden çok PC lisanslayabilir, MAK satmadıklarına dikkat edin, MAK satma ihtimalleri var eğer onu satarlarsada bir süre sonra etkinleştirmen geçersiz olabilir, bu ucuza satılan keyler dijital lisanslar ve Microsoft'tan almadığınız sürece bunlara para vermenizi önermem çünkü para vermeden de bir dijital lisans edinebilirsiniz;
Ücretsiz dijital lisans elde etme
Sizlere Türk forumlarında örneği olmayan bir konudan bahsedeceğim. Bu konuda Microsoft hesabınıza nasıl ücretsiz ve güvenli bir şekilde Windows 10/11 lisansı tanımlayabileceğinizden bahsedilmektedir. (HWID yöntemi olarak da tanınmaktadır.) Öncelikle dijital lisans nedir? Bilgisayarınızın bir...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.