Steam Önceden VAC yiyen telefon numarası yeni hesapta kullanılırsa yine VAC ban yenir mi?

Yani evet aynen öyle.

Boşu boşuna yeni konu açmayayım buradan soracağım.
Malum yeni hesap açarsam 1 yıl beklemem lazım trade marketin açılması için ve ben de bunu kullanıp para katlıyordum CS2 de bu yaz geldiğine göre 1 yıl bekleyemem. Sizce hesap satın almak mantıklı mı?

1 yıl değil 2 hafta bekliyorsunuz pazarın açılması için.
 
Steam Guard'sız olan hesabım çalındı ve CS de hile açıldı, VAC ban yedim. Aynı telefon numarasıyla ban yedikten sonra yeni hesap açtım 3 senedir kullanıyorum. Sorun yok, güvenle kullanabilirsiniz.
 
Hocam benim VAC ban yediğim bir hesabım var. Bu hesaptaki telefon numarasını yeni bir hesapta kullansam VAC ban yer miyim? Evet bir arkadaş var bununla ilgili de uzun da bir makalesi var ama orada takıldığım bir şey var. "eskiden VAC yasaklaması alan bir hesaptaki telefon numarasını yeni bir hesapta kullanırsanız şüpheli bir davranış sergilenmediği sürece hemen ban yemeyeceksinizdir" gibi bir cümleydi. Benim takıldığım yer italik yaxdığım yer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Birbirine e-posta hariç her bilgisi aynı olan hesaplarımdan biri arkaşımın hesabımda benden izinsiz hile kullanmasından dolayı ban yedi ama diğer hesabım etkilenmedi bu eskiden vardı Steam bunu kaldırdı bağlı olsa da yemiyor artık.
 

Geri
Yukarı