(Öneri) Yeni Üye rütbesinin getirilmesi

Üyelerin beğeni ve beğenmeme sayısı açılsın.

Hayır açılmasın, böyle gayet iyi. Ne beğeni sayısıymış arkadaş, beğeni sayısının yüksek olması havalı mı sanılıyor anlamıyorum ki. Beğenilmek için değil, yardım etmek için mesaj yazın.

Bu YouTube'un beğenmeme özelliğini kaldırması gibi bir durumdu.

İkisi arasında nasıl bir bağ kurdun bilmiyorum ama uzaktan yakından alakası yok.
 
Hatırlatayım, gereksiz "hahaha" atmak ceza sebebi. "Beğenmeme" gelince hangi sebeple rapor atacaksınız?
Yöneticiler üyelerin birbirini kırmasını istemiyorsa Hahaha emojisini kaldırmalı o zaman. Her şey üyelerin kırılmasına göre düzenleniyor, anlamıyorum. Burada sadece çocuklar takılmak istemiyor. 20+ yaş üyeler hiç düşünülmüyor o zaman.
 
Ha Şöyle söyleyin anlaşalım ya :D
Şöyle bir durum da var.
Emojilerin asıl sebebi gereksiz mesaj kirliliğini azaltmak. "Hahaha" olmasa konular, "Hocam, çok komikti. :D", hatta sadece ":D" mesajları ile dolabilir. Bazı forumlarda örnekleri mevcut. Zaten bunları yazmak yasak, iş yükünü arttırır; olmasa da gereksiz mesajlar aşırı artar.

Beğenmeme olmadığı zaman, kişinin katılmadığı şeye karşı görüş olarak mesaj yazması gerekiyor. "Sana katılmıyorum." deyip geçemeyeceği için (gereksiz mesajdan ceza sebebi) karşı fikir öne atması gerekiyor. Bu da fikir alışverişinin önünü açıyor, "forum" denilen şeyin temeli.

Beğenmeme butonu olduğu zaman herkes "beğenmeme" atıp geçecek, kimse neden beğenilmediğini anlamayacak. Linç durumu olduğu zaman müdahale edilemeyecek. Düzeni bozar kısaca.
 

Geri
Yukarı