Önlem almadan Deep web girdim

Olmuyor. Geneli dolandırıcı olan ve sizin gibi bunun farkında olmayan kişilerden para koparttıkları siteler oralar. Alışveriş yapmamışsınız iyi bari. :D

Tor Browser = "Deep web" diye bir şey yok yani.
Brave zaten Tor kullanıyor. Brave ile Tor'a girdim sadece.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Brave zaten Tor kullanıyor. Brave ile Tor'a girdim sadece.
Brave üzerinden Tor'a erişebiliyorsunuz. Ama yine de haklısınız tabii.
Tamam işte ben de diyorum ki Tor Browser kullandığınız zaman "Deep Web"e girmiş olmuyorsunuz. Öyle sanıyorsunuz sadece ki kimine göre de oralara da o isim veriliyor.

Tor, herkesin rahatlıkla kurabileceği bir browser.
 
Son düzenleme:
Bir şey olacağını sanmıyorum sanırım sadece tor ile Deep webe giriliyor ama siz yine de size ait bir adreste size ait bir cihazda iseniz girmeye çalışmanızı önermiyorum. Milli eğitime ait yerlerdeki EBA okul bilgisayarıysa belki :D
 
Tor ağına bağlanmak yasa dışı değil ki? Brave'in Tor penceresi de güvensiz değil. Aman Black Marketlere dikkat et. Çoğu scam oluyor. Bir şey almadan önce bu konuda bilgili olanlara danışmadan bir şey yapma. Ben dolandırıla dolandırıla öğrendim sen öyle olma :)
 
Ne gibi ayarlar hocam bizi bi aydinlatir misiniz?
Güvenlik ayarlarıymış, yanlış yazmışım, kusura bakma. Eskiden ayarlar sekmesine girince 5 - 6 ayarı aktifleştirmek gerekiyordu, onu çok daha pratik bir hâle getirmişler. Videoyu 5:50'ye getir, boşu boşuna tamamını izlemeye gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı