Okul Anılarınız

Disiplin cezanız kalktı mı? Çok kötü olmuş ilk günden, geçmiş olsun.

Benim de 8. sınıfta bir beden öğretmenim vardı. O zamanlar Gelibolu'daydım. Öğrencilere karşı tavırları iyi değildi. Gelibolu merkezi de el kadar bir yer, çok bir şey yok ama görmeye değer.

7. sınıftayken "sosyal etkinlik" saçmalığını uydurarak hepimize kafasına göre not vermişti. Benim Gelibolu gibi bir yere göre bir sürü sosyal etkinliğim olmasına rağmen bana 95 (önceden 90 idi sonradan 95 yaptı), sınıfın en tembeli hiçbir sosyal etkinliği bulunmayan öğrenciye de 100 vermişti. Çalışkan ama çok fazla sosyal etkinliği olmayan bir arkadaşın da notunu da 90-95 gibi bir şey vermişti, "Hocam ben bunu hak etmiyorum." diyerek notunu 100 yaptırtmıştı. Ben ise belgelerle gittim, bana 95'ten yukarısını vermedi. Ders ortalamam da çok iyiydi.

Ebeveynlerim gitti, onlara da hoş olmayan tavırlar sergiledi.

8. sınıfta ise öğrencilere karşı küfürlü konuşmalar sergiledi. "B...unu çıkarma, s...mayayım ağzına" gibi. Ayrıca yine öğrenci kayırmaya devam etti. Sonra öğretmeni BİMER'e şikayet ettik. Ondan sonra kayırarak verdiği notların hepsini sildi, herkesinkisini 100 yaptı.

Şu anda aynı öğretmen mezun olduğum okulda görevine devam ediyor.
Ne güzel hakkını savunmuşsun.

Orta okulda ve lisede sınıfa ne zaman "Rehber hocası" girse herkes alkışlıyordu. Bende neden alkışlandığını bilmiyordum. Zannediyordum ki Kayseri'deki (yaşadığım şehir) tüm "Rehber hocaları" toplandı ve Kayseri için güzel bir şey yaptı.

Sonradan öğrendim dersi alsın diyeymiş. Ve bende onların yaptığını yapmaya başladım :D.

Liseden mezun olmadan önce sıraya hentai çizmiştim. Baya da büyüktü. Güzel günlerdi 😋

hen-tie.jpg

Liseden mezun olmadan önce sıraya hentai çizmiştim. Baya da büyüktü. Güzel günlerdi 😋

Eki Görüntüle 428195
Bende lisedeyken fizik dersinde bıyıklı bir adam çizmiştim sıraya. Fizik öğretmeni defterimi yırttı. Tüm defteri yeniden tutacaksın dedi. Öyle bir ceza vermişti bana. 🙂

@MustafaDemir Valla lisedeki son günüm olduğu için baya rahattım. Sınıfta da üç kişiydik. Baktım canım sıkılıyor. Dedim neden olmasın?

Ana sınıfındayken legolarla silah yapıp öğretmen için pusuya yatmıştım. Kapıdan girdiğinde silahı öğretmene tutuyordum falan sonra o gün ne kadar durduğumu hatırlamıyorum ama tek ayak ile ayakta durma cezası almıştım :D Sanırım ilk cezamdı.

@MustafaDemir Valla lisedeki son günüm olduğu için baya rahattım. Sınıfta da üç kişiydik. Baktım canım sıkılıyor. Dedim neden olmasın?

Bizim lisedeki son günümüz arkadaşlarla birbirimize sarılarak geçti. En güzel günlerimde özellikle de lise 3. Sınav kaygısı yok bir şey yok. O günleri çok özlüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı