Okula gitmek istemiyorum

  • Konuyu başlatan trolololo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 8B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güvendiğin ve seni yarı yolda bırakmayacak birkaç arkadaşını topla, ağız burun Allah ne verdiyse dalın. Bir gerizekalı için hayatını mı mahvedeceksin.
Tek başıma hallederim diyorsan tamam, ama okuduğum kadarıyla kavga ya da diğer işlerle hiç alakan olmayan çok efendi bir öğrencisin. O geri zekalı da bundan faydalanıyor.
Katılıyorum. Kafana takma kardeşim, birazcık sert tepki göster. O Sonradan görme göğüsü bayağı bi kabarmış egoist bir tipe benziyor. Onun göğüsünü söndürmesi gerekiyor birinin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Koleje felan mı gidiyorsun ? Çünkü aynı şeyler bizim sınıftada yaşanıyor. Gerçi ben lise sondayım. Bir tane bizim arkadaş var. Çocuk lise sonda olmasına rağmen 16 yaşında. Hayvan gibi. Full fitness gitmiş her yeri kas. Boyuda 1.90 felan. Gelenle geçenle dalga geçiyor. Sıkıldımı yumruk atıyor. Tipik zengin p.çi diyebiliriz. Kimsede haliyle bir şey diyemiyor. Ama benim genelde aram onla iyi. Aynı serviste olduğumuz için sürekli samimiyiz. O yüzden genelde sınıftakilerle uğraşır. Sana bir arkadaşımdan gördüğümü yazıyorum. Çocuk küçücük bir şey. Sürekli uğraşıyorlar. Bir gün çocuk dayanamadı işte ona bağırdı çağırdı. Tam o sırada kapıdanda hoca geçiyormuş. Ayırdı felan ve saatten sonra çocuğun üzerine çok gitmedi. Tavsiyem bunu yapman. Çünkü bunlar genelde sesini çıkarmadığın zaman üstüne gider.
 
Kavga çözüm değildir. Katılmıyorum. Bağırarak filan da söyleme. Git ona kendisinin yaptığı bu davranışlardan rahatsız olduğunu söyle. Dinlemezse hocana anlat durumu. O da olmazsa ailene danış. Ama asla kavga etme. Unutma kavga hiçbir şeyin çözümü değildir.
 
Bu tip olaylarda gidip usulce konuşursan senin daha güçsüz olduğunu düşünecektir. Okkalı bir dayak şart.
 
Kavga sorunları hiç bir zaman kalıcı olarak çözmez. Ancak sorunları erteler. Kavga etsen çocuğu dövsen de illaki sorunlar yaşayacaksın aklın onlara gidecek. Sonra da derslerini etkileyecek. Sana önerim eğer çok heyecanlanmayan biriysen çık karşısına konuş. Yok heyecanlanıyorsan hiç konuşma sonra söylemek istediklerini söyleyemezsin falan. :ROFL:
 
Hayır öyle birşey yapma. Bu tipi çok iyi bilirim. Sırf hoşuna gidiyor diye birinin canını yakamazsın de. Onunla küs. Küsersen ya senden özür diler ve birdaha yapmaz ya da seni gerçekten sevmiyorsa umrunda olmazssın.
 
Bence trolololo arkadaş kendine iyi arkadaşlar bulmalı.
Ben öyle insanın gözünün yaşına bakmam arkadaş, anında dalırım benimle dalga geçen insana. Sakin birisiyim ama hoop dedim mi bütün mahalle kalkar arkama.
Senin buradakı olay bence kendine güvensizliğin ve doğru arkadaş edinmediğin.
 
Açıkça söyleyeyim ben de aynı bu arkadaş gibiyim. Üniversiteye yeni başladım bir de sırf kızlar için bunu yapan bir yakın(!) arkadaşım var. Çözümü bulursak iyi olur adam elimde kalacak benim de hayatım bitecek ona yanıyorum.
 
Kolunu o arkadaşın boğazına geçirdinmi tamamdır. Deli gibi boğucaksın gördün kızarmış ölüyor bırak. :D
Öyle bana hiç yakın duran olmamıştır okulda. Arkadaş senin psikopat olduğunu sanıp sana yakın durmaz sonra.
Sessiz duran birisini arıyorlar ki istediklerini yapa bilsinler.
 
İlk önce eline mendil al sonra havaya at dikkati oraya kayınca elmacık kemiğine okkalı bir yumruk at sonra epey afallayacak sonrası serbestçe döv hocalar muhtemelen sana hesap soracaklar o zamanda herşeyi anlat eminim sana hak verirler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı