Okula gitmek istemiyorum

Sıkılıyorum zaten 9.sınıfım hiç tanımadığım bir ortam ocakta arkadaşlarımın olduğu okula nakil alacağım fakat genede gitmek istemiyorum zaten açığada geçemiyorum
Sıkılmak okula gitmemek için bir sebep mi dostum? Biraz sorumluluk sahibi ol ve okuluna git. Zamanında hepimiz sabahın 7'sinde okulun temelini atan amelelere kadar söve söve gidiyorduk ama sonuç olarak gidiyorduk.

Sıkılmak okula gitmemek için bir sebep mi dostum? Biraz sorumluluk sahibi ol ve okuluna git. Zamanında hepimiz sabahın 7'sinde okulun temelini atan amelelere kadar söve söve gidiyorduk ama sonuç olarak gidiyorduk.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıkılıyorum zaten 9.sınıfım hiç tanımadığım bir ortam ocakta arkadaşlarımın olduğu okula nakil alacağım fakat genede gitmek istemiyorum zaten açığada geçemiyorum
9 Sınıf benim için de güzel değildi. Bunun yüzünden okula gitmemezlik yapılmaz hocam hatta nakil bile alınmaz normalde ama orası benim karışabileceğim bir nokta değil. Gitmezseniz başta devamsızlıktan sınıfta kalmak üzere size hiç iyi dönmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı