berksahin2324
Yoctopat
9.sınıfım 1.donem sonu nakil alacağım fakat okula gitmek istemiyorum, pazartesi salı gitmedim, ne yapmalıyım?
Ailen ile konuş.9.sınıfım 1.donem sonu nakil alacağım fakat okula gitmek istemiyorum, pazartesi salı gitmedim, ne yapmalıyım?
Neden gitmek istemiyorsun?9.sınıfım 1.donem sonu nakil alacağım fakat okula gitmek istemiyorum, pazartesi salı gitmedim, ne yapmalıyım?
9.sınıfım 1.donem sonu nakil alacağım fakat okula gitmek istemiyorum, pazartesi salı gitmedim, ne yapmalıyım?
Sıkılıyorum zaten 9.sınıfım hiç tanımadığım bir ortam ocakta arkadaşlarımın olduğu okula nakil alacağım fakat genede gitmek istemiyorum zaten açığada geçemiyorumNeden gitmek istemiyorsun?
Sıkılmak okula gitmemek için bir sebep mi dostum? Biraz sorumluluk sahibi ol ve okuluna git. Zamanında hepimiz sabahın 7'sinde okulun temelini atan amelelere kadar söve söve gidiyorduk ama sonuç olarak gidiyorduk.Sıkılıyorum zaten 9.sınıfım hiç tanımadığım bir ortam ocakta arkadaşlarımın olduğu okula nakil alacağım fakat genede gitmek istemiyorum zaten açığada geçemiyorum
Sıkılmak okula gitmemek için bir sebep mi dostum? Biraz sorumluluk sahibi ol ve okuluna git. Zamanında hepimiz sabahın 7'sinde okulun temelini atan amelelere kadar söve söve gidiyorduk ama sonuç olarak gidiyorduk.
9 Sınıf benim için de güzel değildi. Bunun yüzünden okula gitmemezlik yapılmaz hocam hatta nakil bile alınmaz normalde ama orası benim karışabileceğim bir nokta değil. Gitmezseniz başta devamsızlıktan sınıfta kalmak üzere size hiç iyi dönmez.Sıkılıyorum zaten 9.sınıfım hiç tanımadığım bir ortam ocakta arkadaşlarımın olduğu okula nakil alacağım fakat genede gitmek istemiyorum zaten açığada geçemiyorum
Ocakta nakil aldıracağım arkadaşlarımın yanına geçeceğim diyorsun 20-30 gün gitmezsen sınıfta kalacaksın arkadaşların 10 olacak sen 9. sınıf. Yine aynı hesap.Sınıftada kafa dengi yokki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.