Okula gitmeyi kim uydurmuş?

12 yıllık eğitim görüyorsan temel seviyede matematik bilmelisin. İleri seviye matematik, fizik öğrenmek zorunda değilsin, bu yüzden üniversite sınavında dil/sözel seçerek matematik/fizik/kimyadan kurtulabiliyorsun.

Ha sen diyorsan sözel bölümlerde iş imkanı yok, onun için yapabilecek bir şey yok :)
Zorlandığım kısım temel zaten, zorunlu olmamalı. Ben ortaokuldan beri zaten dil bölümüne gitmek istiyordum, neden ilk iki sene diğer dersleri görmek zorundayım ki?

Zorlandığım kısım temel zaten, zorunlu olmamalı.
12 yıl matematik eğitimi görüp temelde zorlanıyorsan suçu biraz sistemde aramak yerine kendinde de aramalısın :) Hani milyonlarca kişi yapıyor ve ben yapamıyorsam belki de sorun bendedir falan diyebilirsin.

16 yıl bile yetmiyormuş değil mi o zaman? Anlatılanlardan hala bilmediklerin var.
Bilmediklerim ne alaka kardeşim ben eğitimimi bitirmiş birisiyim zaten, bana uzun vadeli bilgiler öğretilmediki, bunu 2-3 sene önce sorsaydın bana hepsini biliyorum derdim. Bir bilgiyi hayatında gerekli miktarda kullanmazsan unutursun bu kadar basit.

12 yıllık eğitim görüyorsan temel seviyede matematik bilmelisin. İleri seviye matematik, fizik öğrenmek zorunda değilsin, bu yüzden üniversite sınavında dil/sözel seçerek matematik/fizik/kimyadan kurtulabiliyorsun.

Ha sen diyorsan sözel bölümlerde iş imkanı yok, onun için yapabilecek bir şey yok :)
Temel matematik bilmiyorsan da öğrenirsin benim gibi. Gönül varsa dermanda var yeter ki sende gönül olsun. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı