Okula itiraf sayfası açmak suç mu?

IP adresi vb. yollardan benim açtığım bulunulabiliyormuş galiba.

İletişimi kesmeniz sizin için daha sağlıklı olacak sizi ele vermek isteyenlerle. Tehdit gibi mesajlar varsa ekran görüntüsü alın gösterirsiniz ve zaten ortaokuldaymışsın bir sıkıntı olmaz bende ortaokula gidiyorum bu arada yaşıtız :)

Bir şey olmaz da başka işiniz yok mu arkadaşım. Dersini çalış, sanatla, sporla vs ilgilen... Sanal ortamdan uzak durmanı tavsiye ederim.

Hocam vallahi yapabilecek iş bulamıyorum profesyonel voleybol oynurdum 4 yaşından beri bıraktım 5 enstürman çalıyorum güzel sanatlara hazırlanıyorum aktivite kalmadı.

Annenin nasıl birisi olduğunu bilmiyorum fakat ben anneme itiraf sayfası açtım fakat sonra boş bir şey olduğunu anlayıp kapattım desem beni hoş karşılardı.

Hocam o şekilde zaten hoş karşılar ama ben bunun için tutanak yersem çok sorun olur.

Ailemin haberinin olmasını istemiyordum açarkende böyle bir tehlike teşkil ettiğinden haberim yoktu.
Rahat olun yaz tatilindesiniz hiç bir şey olmaz ufak tefek şeyler bunlar.

Hocam vallahi yapabilecek iş bulamıyorum profesyonel voleybol oynurdum 4 yaşından beri bıraktım 5 enstürman çalıyorum güzel sanatlara hazırlanıyorum aktivite kalmadı.

Hocam o şekilde zaten hoş karşılar ama ben bunun için tutanak yersem çok sorun olur.
Erkeksiniz dimi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı