Okula yürüyerek gitmek

İlkokul ve ortaokulda yürüyerek gittim.
8 sene boyunca. Zaten okul 7 dakika uzaklıktaydı.

Korkacağınız tek şey, başıboş köpekler olur. Hoşt derseniz de uğraşmazlar.
Yok tek başına gitmek korkutucuymuş falan filan. Çoğu kişi de yürüyor. Hayat her an tehlikeli. Dualarınızı okuyun. Gerisi takdiri ilahi.

Yürüyerek gidip gelebilirsin, bir problem olacağını sanmıyorum.

@SalihBerkayÇ Kaç dakika yol? Ben okula giderken 5 kilometre yol gidiyorum. Şehrin küçükse ya da mahalle lüks mahallesi ise bir şey olmaz.
Hocam yol yaklaşık 15 dakika gibi bir şey, Samsunda yaşıyorum, burası fakir mahallesi genellikle.
İlkokul ve ortaokulda yürüyerek gittim.
8 sene boyunca. Zaten okul 7 dakika uzaklıktaydı.

Korkacağınız tek şey, başıboş köpekler olur. Hoşt derseniz de uğraşmazlar.
Yok tek başına gitmek korkutucuymuş falan filan. Çoğu kişi de yürüyor. Hayat her an tehlikeli. Dualarınızı okuyun. Gerisi takdiri ilahi.
Yazın ezberlediğim dualarla yola çıkacağım gerisi sizin dediğiniz gibi.

Ayakkabılarınızı oldukça temiz olmayan bir şekilde giyin, artık okula gidince temizlersiniz. Burda adam bıçakladılar bir ayakkabı için gözümün önünde :)

Hocam yol yaklaşık 15 dakika gibi bir şey, samsunda yaşıyorum, burası fakir mahallesi genellikle.

Hocam sorun yok pitbulları artık dışarı çıkarmıyorlar sadece kapılara yaklaşmayın. Bisiklet olursa arkanızdan koşan bir köpek olursada korkmayın 1 ara 1 km boyunca benimle koşmuştu en son düğünde kaybettirdim kendimi.

Hocam sorun yok pitbulları artık dışarı çıkarmıyorlar sadece kapılara yaklaşmayın. Bisiklet olursa arkanızdan koşan bir köpek olursada korkmayın 1 ara 1 km boyunca benimle koşmuştu en son düğünde kaybettirdim kendimi.
Öyle bir şey olursa ben Husain Bolt moduna geçerim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı