Okula zorla gitmek

Öğretmenler seni niye bilerek sınıfta bıraksınlar? Psikopat mı bunlar? Koskoca okulda sadece seni, özellikle, bilerek bırakıyorlar. Okulunu bitir, ne yapıyorsan yap. Çalışmadan da bir şey yapamazsın. Hem okumayayım hem çalışmayayım. Güldürdün vallahi.
Sadece beni değil 20 ye yakın öğrenciyi bırakmışlar ve neredeyse sadece ben geri geldim okula

Sarma sigara iç, daha uygun.
O da kötü

Arkadaşlar ben sınıfta kaldım ve tekrardan lise 1 okuyacağım. Hakkım yendi, öğretmenler bilerek beni sınıfta bıraktı. Şimdi ise zorla gidecekmişim. Neden gideyim? Hayattan bıktım zaten. Okumak ve çalışmak istemiyorum. Ne yapmalıyım, tavsiyeleriniz neler?

Dostum ben de hazırlık okuduğumdan önceki sene şu an 9'um. 1 sene pek kaybettirmez. Ayrıca çalışırsan sınıfta kalmazsın.

Sadece beni değil 20'ye yakın öğrenciyi bırakmışlar ve neredeyse sadece ben geri geldim okula.

O da kötü.

15 yaşında olup sigarasız ne yapalım mı? 5 yıla nerenden nefes alacağını gör öyle anlarsın. Dostum okulda sigara içenin kafasını kesiyorlar tabii bırakırlar sene sınıfta. Ben de 15'im.

Arkadaşlar ben sınıfta kaldım ve tekrardan lise 1 okuyacağım. Hakkım yendi, öğretmenler bilerek beni sınıfta bıraktı. Şimdi ise zorla gidecekmişim. Neden gideyim? Hayattan bıktım zaten. Okumak ve çalışmak istemiyorum. Ne yapmalıyım, tavsiyeleriniz neler?

Dostum direkt bu mesajı cevaplıyorum okudum hepsini.
Yaşın daha küçük belli bende yaptığın davranışları fazla anlayamıyorsun sana tavsiyem okulunu oku herkes demiş sanayide 3 4 yıl çalışır herkesten fazla maaş alır vs evet haklılar ben 1 sene sınıfta kaldım bundan 3 sene önce pazarcılık yapıyordum şu an 4. yılım lise 3 gidiyorum okumak kadar zevkli bir şey yok bak emin ol çünkü 4 5 yıl dişini sıksan bile bir yerde pes ettiğin anda bitti ne okumak istersin ne çalışmak böylece hayatta bir yere varamazsın yazdıklarımı hakaret olarak algılama bende bu yoldan geçtim ben şu an hem okulumu hem de işimi yapıyorum hem para geliyor hem bilgi geliyor yaptığım işin sahibiyim nasılsa hafta sonları çalışıyorum haftalık elime güzel miktarlar geliyor okumayıp buna yuklensem bile bir yere kadar okuyup düzgün bir yerde işe girebilirsin yok inşaat yok sanayi calisirim her yerde demekle yapmak bir değil o yüzden dişini sıkıp okulunu bitir ama sakın ola okula gitmemek için bu senede bilerek sınıfta kalma açığa geçsen bile okuma hevesin kaçacak o yüzden iyi dersler kardeşim abi tavsiyesi diyebilirim yanlışım varsa benden büyük abilerime selam olsun düzeltirlerse çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı