Okulda burnumla dalga geçiyorlar

Benim de burnum kötü gözüktüğü için lisede arkadaşlarım hatta ailem (annem, kardeşlerim) bile dalga geçti. Akraba ortamlarında da dalga geçiliyor. Tek çözümü burun estetiği, ileride burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum siz de 18 yaşını geçtikten sonra burun estetiği yaptırabilirsiniz.
 
Ya okulda burnumla dalga geçiyorlar. Yok mu şu burnu küçültmenin bir yolu?
Bunu demek kolay ama takma öyle demelerini. Hatta onlarla beraber sen de gül. Benim bir arkadaşımın da burnu büyük ama o onu komik bir şey haline getirdiği için kimse onunla dalga geçemiyor. Eğer hala çok sinir oluyorsan o insanlarla dolaşma, sadece seni her türlü seven insanlarla dolaş :)
 
Bir gün Muhammed oturup milletle konuşuyor, dertlerini dinliyormuş. Etrafına baktığı zaman yeni Müslüman olmuş insanların Yahudi bir adam ile dalga geçtiklerini görmüş. Yanlarına gittiği zaman adamların Yahudi'nin burnuyla dalga geçtiklerini duymuş ve o anda onlara kızmış, insanların dış görünüşleriyle dalga geçmenin gerçek bir Müslümana yakışmadığını söylemiştir.
 
Ya okulda burnumla dalga geçiyorlar. Yok mu şu burnu küçültmenin bir yolu?
Birileri dalga geçiyor diye neden burnunu küçültmek istiyorsun? Her insanın dediğini kafaya mı takacaksın? Takma onların o dediklerini. Bu kadar basit. İnsanların boyu yüzü veya her hangi bir yeri ile dalga geçen insanları takmaya bile değmez. Bunlar tamamen kötü insanlardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı