Nergiee
Centipat
Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfa yeni geçtim ve okulda 4. hafta olmasına rağmen dışlanıyorum. Yani arkadaşım yok ilk gün kimse benimle konuşmadı ve yanıma gelmedi bende çekingen birisi olduğum için birisinin yanına gitmedim ilk günden sonra herkes kaynaşmaya ve grup olmaya başladı ama ben bu gruplara dahil değilim. Okulda yaptığım şey teneffüslerde uyumak sadece bu. Açığa geçmek istiyorum ama 2 yıl dayanmak zor geliyor. Ortaokulda da aynısını yaşıyordum artık sorunun bende olduğunu anladım insanlar benden negatif enerji alıyor sanki bir de okulda kendim olamıyorum. Hep kendimi kasıyorum söyle dersem beni yargılar mı diye sonra konuşmamaya başlıyorum.
Herkes gruplaştı ve ben onlarla konuşmaya çekiniyorum. İlkokulda gayet sosyal birisiydim ama ortaokuldan sonra insanların düşüncelerine önem vermeye başladım.
Okula gitmek istemiyorum yanımda kimse oturmuyor yalnızım. Hep ortaokulda tuvalette ağlardım bu sefer de ağlıyorum gizli gizli, Allah'a dua ettim her seferinde lisede bir sürü iyi arkadaşım olsun diye ama olmadı. Ben evrenin en yalnız insanıyım, sınıfımız 37 kişi olmasına rağmen yalnızım.
Herkes gruplaştı ve ben onlarla konuşmaya çekiniyorum. İlkokulda gayet sosyal birisiydim ama ortaokuldan sonra insanların düşüncelerine önem vermeye başladım.
Okula gitmek istemiyorum yanımda kimse oturmuyor yalnızım. Hep ortaokulda tuvalette ağlardım bu sefer de ağlıyorum gizli gizli, Allah'a dua ettim her seferinde lisede bir sürü iyi arkadaşım olsun diye ama olmadı. Ben evrenin en yalnız insanıyım, sınıfımız 37 kişi olmasına rağmen yalnızım.