GTX 970
Hectopat
Durumu açıklayayım. Şaka anlamında küfür ediyorlar. Rahatsız olduğumu söyleyince dalga geçiyorlar. Okullar da açılıyor. Dışlandığım için okuldan bıktım. Son 2 hafta okula gitmeyeceğim. Devamsızlık hakkım var. Kalan günlerde okula gideceğim 35 gün var. Havalarda yaşadığım şehirde soğuk. Havalar soğuk olunca okula yolu ayrı işkence okul ayrı işkence ödev ayrı işkence dışlanmak ayrı işkence. Sizce bu süreci nasıl rahat bir şekilde geçirebilirim? Cevaplarınız bana çok yardımcı olur.
Kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmiyorum ama okula aileni çağırmanı önermiyorum çağırdıktan sonra bu sefer de korkak, ilkokula mı gidiyorsun gibisinden dalga geçeceklerdir. Okulu bırakmayı sakın ama sakın aklından geçireyim deme sırf bu tiplemeler için gerçekten eğitim hayatına son vermeyi mi düşünüyorsun bu sorunu kendini değiştirerek(fiziksel olarak), okul müdür yardımcılarıyla görüşerek çözebilirsin diğer bir çözüm ise karşılık vermek sınıf değiştirsen o sınıftada bu tiplerden çıkacaktır eminim ki bu liselerin(okulların) artık değişmeyen bir kuralı hangi okula gidersen git en az 2 3 tane oluyor böyle.