Okulda eziliyorum

@Tarık45, insanın onuru olur gerçekten. Abin sayılırım, beni yanlış anlama ama böyle tiplere de yüz verme.

Sınıfta beni seven kimse yok geçen gün sınıfta 2 kişi ile arkadaşlık yaptım arkamdan bana deli dediler duydum bir de yanımda bana deli hareketi yapmışlardı o günden sonra ne onlarla konuştum ne de sınıftaki diğer kişilerle bana deli diyen insandan bana hayır gelmez.

@Tarık45, bunu anlaman gerçekten güzel. Öyle tiplere karşı mesafeni koru.

Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum. Meslek lisesinde okuyorum. Okulun ortamı kötü, sınıfın ortamı daha kötü zaten. Neyse, konuya gelelim. Bizim sınıfta sürekli beni kullanıyorlar. Saf olduğum için bir şey diyemiyorum özellikle de kızlar beni çok kullanıyor. Sınıfta zorla bana el hareketi çektiriyorlar, küfür ettiriyorlar, onlar istediklerini bana yaptırınca bu sefer bana gülüyorlar. Ben de safım ya bir şey diyemiyorum ve bu durumuma üzülüyorum. Onlara yapma deyince herkes üzerime yürüyor, bana zorla istediklerini yaptırıyorlar. Yani okulda eziliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.

Senin işin zor ipleri baştan eline alacaktın.
Öldürecek halleri yok ya zaten sen korkup yaptığın için üstüne gelıyorlar sınıf, okul değişebiliyorsan değiş onları dövmediğin veya dövdürmediğin sürece pek akıllanmazlar klasik tipler.

Var. Öldürecek halleri var meslek lisesi orası çıkışta öldürene kadar döverler.

"Ben de safım ya bir şey diyemiyorum ve bu durumuma üzülüyorum. " Başta komik gibi dursada gerçekten düşünüldüğünde bu cümle aklı başında biri için oldukça üzücü.

Artık bu profili oluşturduktan sonra ne yaparsan yap olumlu yönde istediğin o dikkati çekemezsin. Ne zaman kafanı kaldırsan kafana vurmaya çalışırlar. Yıpranırsın. Onların alışkın olduğundan farklı bir tavır sergilersen bu eziğe ne olmuş havalanmış diye kavgaya bile dönüşebilir bu durum.

Sana önerim şudur; Ben senin IQ düşüklüğü gibi bir problemin olduğunu zannetmiyorum. Kendini saf diye nitelendirmen senin saf olduğun anlamına gelmez. Senin duygusal ve arkadaşça yaklaşımlarının farklı bir yansıması olmuş olabilir. (Bu konu çok uzun konuşulabilir)

Sen önce kendi içinde insanlarla nasıl iletişim kuracağını nerede nasıl konusup davranacağını öğrenmen gerekir. Hayır demeyi bilmelisin.
Sonra ailenle konuşup gerekli şartlar oluşturduğunda bir şeyleri kafanda oturtup eksiklerini anlayıp yeterince idrak ettikten sonra okulunu çevreni değiştirmen gerektiğini düşünüyorum. (Bu konu hakkında Psiklogdan destek alman oldukça faydalı olacaktır)

Ben arkadaşların aksine sakın müdür ya da öğretmene şikayet etmeni önermiyorum. Çünkü bu seni iyi etmez. Belki sana olan üsluplarında değişim sağlar. Anlayacağın ağrıyı keser ama tedavi etmez.

Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum. Meslek lisesinde okuyorum. Okulun ortamı kötü, sınıfın ortamı daha kötü zaten. Neyse, konuya gelelim. Bizim sınıfta sürekli beni kullanıyorlar. Saf olduğum için bir şey diyemiyorum özellikle de kızlar beni çok kullanıyor. Sınıfta zorla bana el hareketi çektiriyorlar, küfür ettiriyorlar, onlar istediklerini bana yaptırınca bu sefer bana gülüyorlar. Ben de safım ya bir şey diyemiyorum ve bu durumuma üzülüyorum. Onlara yapma deyince herkes üzerime yürüyor, bana zorla istediklerini yaptırıyorlar. Yani okulda eziliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.

Ya sizi anlamıyorum gerçekten Türkiye'de yaşıyoruz kim kimi ezecek kardeşim bir tokat atarsın bayılır zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı