Okulda gıcık olduğum bir çocuk var

Kameranın gördüğü bir yerde dayak yiyin ve darp raporu alın.
Böylece okuldan atılır diye düşünüyorum :D.
Biraz dayak yersiniz sadece.
Olur mu böyle bir şey bilmiyorum ama.

Çok mantıklı yapabilirim.
Nasıl kavga başlatacağım? Maçta olursa top kesinlikle yasaklanır o olmaz basketbol da yaparsak yanında maç ta kurban olur o da olmaz laf atamam o zaman o laf attı der.
Önceden böyle bir dövüşme olayı oldu. Aynı çocukla kamera olmayan yerde kavfa başlattı. Yere yatırdım 1 defa yumruk geçirdim. Sonra beni ittirdi ve olay bitti sonra gidip öğretmene söylemiş beni dövdü diye. Yani o başlatıyor ama şahit falan yok iftira da atıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bir an dedim kavga başlatmalıyım şuanda vazgeçtim
Al arkadaşlarını arkana git kavga başlat. Yüksek ihtimal dövecek seni. Ama bir daha sana baskı kurmaya falan çalışırsa biraz uğraşmak zorunda olduğunu bilecek. Kendini ezdirtme yeter. Dayak yesen de sıkıntı olmaz aksine tecrübe kazanırsın.
 
Kavga çözüm değil. Önce konuşun tatlı dille. Olmadı uyarın. Olmadı racon kesin. Ha hala anlamıyorlarsa kelle uçurun 😁 Kavga çözüm değildir. Kavga etseniz haydi dövdünüz diyelim. Daha sonra gelip seni bıçaklamayacakları ne malum. Namert kaynıyor etraf. Dikkat edin kendinize.
 
Ben kavga etmenin etik olduğunu düşünmüyorum, hele grup kavgalarının. Bence en iyisi benim taktiği yapabilirsiniz. Ben 8. sınıf zamanında bir çocuk vardı, okulun kötü çocuğu, yakışıklısı, ders dinlemeyeni ve her zaman "döverim" diyen çocuk kendisi. Bize de hep bulaşırdı. Ama tabii ben altından çıktım :D. Hocaların gözüne girmen çok önemli ben tamamen yakın olmasam bile hocalara oldukça yakındım, bende masum bir şekilde hocalara durumu nazik dil ile söyledim. Hocalar senin tarafında olursa kavga başlasa bile adil davranacaklarını sanmam. Kavganın getireceği tek şey daha çok kavgadır bence.
 
Ezel izle, racon öğren. Laf sokanların kralı ol. Sinirlenip üstüne gelecektir. İşte burada becerilerin başlıyor. Savaşta, sakin kalabilen taraf kazanır. Sadece, o hayvan gibi üstüne gelirken, sen kafanı kullan. Cüsseli biriyse vurkaç taktikleri işe yarayan bir taktiktir. Ben de cüsseliyim. Bu taktik benim üzerimde işe yaramıyor, artık her hamleyi öğrendik kavga ede ede ama sen, vur ve kaç. Üstüne gelirse sağa kaç sola kaç arkasından it. Yere düşür. Uzaklaş, bunu sürekli tekrarla. Ama sakın yakalanma. Yoksa seni ikiye ayırır böyle çocuklar. Bu arada, hayalarına vurma sakın. Kavgada en mübah olmayan yerdir kendisi. Seni çok zorlarsa boğazına parmağını bastır. Ya da yumruk at...
 
8. sınıfsın son senen bir daha görmemek için dövmek yerine derslerine çok çalış LGS günü geldiğinde zaten aynı okula gitmezsiniz.
 
Bu çocuk herkesin hakkını yiyor ama kimseye bir şey dedirtmiyor yani örnek veriyorum, maç yapıyoruz ben gol atacağım bana faul yapıyor topu alıyor, sonra oyunu bozuyor. Öğretmene diyoruz bir şey yapmıyor ve iri bir çocuk yani dövüşte şansım yok ne yapmalıyım?

Birilerine dövdür :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı