volkswagen passat
Hectopat
Kapıya da böyle karşı koydun galiba.Sizin gibi arkadaşlara anca böyle karşı koyabiliyorum diyelim
Kapıya da böyle karşı koydun galiba.Sizin gibi arkadaşlara anca böyle karşı koyabiliyorum diyelim
O sizin kadar dayanamadıKapıya da böyle karşı koydun galiba.
Olum manyak mısınız siz? Tanir parasını ödetirler. Kimse görmeden saklamaya çalışın bence.Başlıkta da yazdığım gibi, liseye gidiyorum ve bugün arkadaşlarla aramızda şakalaşıp birbirimizi gaza getirdik ve kapıya tekme attım. Kapı müdür yardımcısı tarafından kitlenmişti ve biz de merak ediyorduk içinde ne olduğunu. Kapının açılması için kulp tarafına tekme atılması gerektiği için vurdum ve kapı kilitli olduğu için kolun olduğu yer kabak gibi açıldı ve mekanizma olduğu gibi kapıdan söküldü. Müdür falan kimse daha bilmiyor. En fazla ne olabilir?
Eki Görüntüle 1325156
Hocam rüzgar lodostan esti camı açınca malum kapıOlum manyak mısınız siz? Tanir parasını ödetirler. Kimse görmeden saklamaya çalışın bence.
Hocam rüzgar lodostan esti camı açınca malum kapı.
Konu sahibi arkadaş konunun uzamasını fırsat bilerek ukalalık yapıyor. Konunun kapanması en mantıklısı olacaktır.Daha uzatmayalım bence. Yanlış yapmışsın, sen de. Arkadaşlar yeterince açıkladı zaten.
[]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.