Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.243
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@378923 hem suçlusun bir de üste çıkıyorsun. O da gerçekten iyiymiş. Ek olarak yalanların tabii ki ortaya çıkınca doğal olarak kızgınlıkla karşılıyorsun. Gördüğünüz gibi arkadaşlar, okullar sosyalleşecek ortam değildir.

Altı üstü bi kapıyı kırdık diye demediğini bırakmadın
Altı üstü bi kapı kırmak... Güzel davranış, başarılarının devamını dinlerim. Müdürün anlayışlı biriyse şanslısın, değilse geçmiş olsun. Muhtemelen siciline işlenebilir. Bizim okulda 2 kişi saati düşürmüştü, bu peluş toplarla sınıfta oynarken, sicillerine işlendi. Sizinde sicilinize işlenmesini, ders alarak bir daha böyle bir işe kalkışmamanızı temenni ederim.

@Eternal777 umarım bu arkadaşınki de işlenir. Özellerde falan bile iş bulurken zorlanır arkadaş. Diğer disiplin cezaları iş bulurken pek etkilemez de bu kamu malına zarar etkiler. Yasal olarak cezası da var.

@378923 hem suçlusun bir de üste çıkıyorsun. O da gerçekten iyiymiş. Ek olarak yalanların tabii ki ortaya çıkınca doğal olarak kızgınlıkla karşılıyorsun. Gördüğünüz gibi arkadaşlar, okullar sosyalleşecek ortam değildir.

Okulda ki seviyesiz öğrenciler ve john Cena'lar ile sosyalleşmek cidden gereksizlik dışında bir şey değildir, kendi akrabalarının eş-dost kısmı okuldaki öğrenci ve john Cena'lardan daha iyidir.

Bizim sınıfta bir tanesi var, penis'iyle hava atıyor.

Müdür insaflıysa kapı tamir parasını verirsin ceza almazsın bence.

Sizin gibi asosyeller için tabii ki okulların birer hapis gibi gözükmesi normal. Eminim ki sokakta gördüğünüz biriyle bile zar zor konuşuyonuzdur

Buraya çözüm aramaya geliyorsun ve bizi mi suçluyorsun?
O zaman kendi dışkını kendin temizleyeceksin. Bizi ilgilendiren bir konu değil bu.

Yardımcı olmaya çalışıyorum fakat boşmuşsun cidden.

@378923 ortalama 70-75 kişilik sınıflara ders anlatıyorum :) Son dediğini tekrar gözden geçir. Bir o kadar da özel ders verdiğim öğrencim var.
@Sosyal Kullanıcısı ben her zaman derim. Bu konu da en büyük örneğidir.

@378923 ortalama 70-75 kişilik sınıflara ders anlatıyorum :) Son dediğini tekrar gözden geçir.
@Sosyal Kullanıcısı ben her zaman derim. Bu konu da en büyük örneğidir.
Hocam, sorması ayıptır hangi dersin öğretmenisiniz?
Buraya çözüm aramaya geliyorsun ve bizi mi suçluyorsun?
Yavaş yavaş önceki sayfaları okuyarak geldimde, konu troll ise vay halimize, değilse çoktan bitmişiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı