Okulda nasıl korunulur?

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
Daha önce hiç kavga etmediğim için birisi bana sataştığında kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Cidden hayatımda birine yumruk hiç atmadım. İnsanlar beni sinirlendiriyor, kilo olarak biraz zayıfım diye beni küçük görüyolar geçen günlerde biri bana tekme attı, ben hiçbir şey yapmadım. Ne yapabilirim bir daha böyle bir şey olursa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç kavga etmediğim için birisi bana sataştığında kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Cidden hayatımda birine yumruk hiç atmadım. İnsanlar beni sinirlendiriyor, kilo olarak biraz zayıfım diye beni küçük görüyolar geçen günlerde biri bana tekme attı, ben hiçbir şey yapmadım. Ne yapabilirim bir daha böyle bir şey olursa?
Teknik öğren.

Öğrenmene gerek yok. Müdür yardımcısına falan söyle yoksa seninde başın belaya girer burnunu falan kırarsan.

Öğrenmene gerek yok. Okulda ise müdür yardımcısına falan söyle yoksa seninde başın belaya girer burnunu falan kırarsan.
Dışardan rastgele birisi gelip önünü kesse vursa gidip okul müdürüne mi söyleyecek hocam? Nasıl bir şey öğrenmesine gerek yok bir de? Gerek var.

Dışardan rastgele birisi gelip önünü kesse vursa gidip okul müdürüne mi söyleyecek hocam? Nasıl bir şey öğrenmesine gerek yok bir de? Gerek var.
Evet var da bulaşmasına gerek yok yani ekstra başına bela almasın ayrıca yanında bıçak falan taşıyorsa karşı taraf yapabileceği çokta bir şey yok ekstrem ders almadıkça oda Türkiye'de yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı