Okulda nasıl korunulur?

Seninle aynı durumdaydım. Etrafa bulaşma arkadaş konusunda seçici ol ve her zaman kıvırmanın kaçmanın yollarına bak. Zaten derslerine çalışan etrafa bulaşmayan sessiz sakin birisi olursan çok spesifik bir durum olmadığı sürece kimsenin umurunda olmazsın. Ben bu durumdaydım ve bu yöntemle gayet iyi geldim. Zaten derslerine bakarsan iyi bir üniversiteye gidersin ve üniversitede derslerine odaklanan, serserilik peşinde koşmayan insanlar olacağından bu sorunlar tamamen bitmese bile otomatik olarak azalacaktır çünkü insanların geneli üniversitede daha olgun olacaktır.

sucker punch atmalısın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke düzgün bir tavsiye gelseydi konuya. Bende birisinin yüzüne yumruğu birden çakmak istiyorum ama bayılmazsa bir yumruk bana çaksa asıl bela orada başlar o yüzden korkuyorum. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlar varsa yardım edebilir mi? 181 boyunda 60KG zargana bir insan (ben) yine aynı kiloda ama 5 6cm daha kısa birisine çenesine aparkat atsa karşıdaki yere yığılır mı?

Ders çalış, iyi lise kazan, ders çalış, iyi üniversite kazan.

Arkadaşlarını dikkatli seç. Az konuş çok dinle. Rol yap, komik olmayan şakalara dahi gülmeyi öğren. Az ve öz şakalar yap, fakat yaptığın şaka birini incitecek bir şey olmasın.

Her okulda belli belalı tipler vardır, onlardan uzak dur. Aynı ortamdaysan konuşma, bakışma. Bırak birbirlerini yesinler.

Yaşa geç Coni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı