Okulda tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız okulun kıyafet kurallarına uysaymış sıkıntı olmayacakmış.
Bu tipler kavga arıyor ya. Buna bulaşmasalar başkasına bulaşacaklar. Yani tek sorun bu arkadaşın kıza karşı tavrı değil.
 
Bizim zamanımızda da kavga gürültü gırlaydı ama kimse kimseyi çağırmazdı kız dahi olsa. Bizim semtteki kızlar direkt kendileri saldırırdı :D Bir de sanane kızın giyiminden kardeşim? Neden laf atıyorsun kızı anlattığın kadarıyla belli şeklinden şemalinden muhabbetin nereye gideceği.

Kendin icraat yapamayacaksan git şanınla dayak ye 2-3 tokattan sonra bırakırlar. Emanet çekecek duruma gelmezler heralde 1 kişiye. Muhtemelen çağırdıkları 45 kilo H&M montlu rampa saçlı modellerdir onlar da cebindeki sustalıya güvenir üflesen uçacak tipler.
 
Çok farklı bir açıdan yorumlayacağım:

Yazılanları okumak harika bir sosyal deney incelemesine dönüyor. Bir sürü erkek (ve varsa arada kadın) konu hakkında yorum yapıyor.

Konunun çıkış noktası ise, yurtdışında (sistemleri ve kültürleri farklı) var olan uygulamanın ülkedeki yansıması. Tek tip üniformanın kimsenin sosyo-ekonomik durumunu temsil etmediği dönemlerde bu tür durumlar daha azdı diye hatırlıyorum. Elbette farklı, saldırgan, çekingen, gıcık v.b bir sürü erkek ve kadın vardı okulda, kendi arasında/sınıf kavgaları olurdu, kendi eski tip (ilkokuldan sonra girilen orjinal) anadolu lisesinde de, ancak topluluk oluşturacak bir kavga 8 yıl içinde 2 kere olmuştu - birinde okul müdürü konuşma yapmıştı, diğerinde polis araçları gelince çıkıştan 5 dakika önce dağılmıştı konu.

Zaten içinden geçilmiş bir eğitim sistemi yanında psikolojik tuzaklarla dolu günümüz sistemlerinde insanları aptal yerine koymak çok da zor değil. Güven kaybı ise cabası adalet anlayışı açısından. Ancak unutmayın, aptal yerine konmak değil konulduğunu kabul etmek zor - ve tabi aptal olmak her zaman diğerleri için problemdir.
 
öncelikle hala burada “kızın kaç kişiyle ilişkiye girdiği belli değil” gibi savunmalar yapıyorsun. Sanane? İster 10 kişiyle girmiştir, ister kimseyle girmemiştir. Sana giren çıkan yok ki? Öncelikle şunu kavra; kimsenin ne giydiği nasıl yaşadığı ne yaptığı seni ilgilendirmez. Kimseyi yargılama ya da hor görme hakkın yok.

Gelelim meselenim detaylarına. Senin bunu yapman ne kadar yanlışsa karşı tarafın yaptığı da o kadar yanlış. Şikayetçi olabilirdi karşı taraf. Yanlış yolu seçmişler. Yapabileceğin pek bir şey yok. Kavgaya girmek zorunda kalırsan diye iki önemli tavsiye vereyim:
- ilk yumruğu sen at
- dayak yemeye başlarsan dizlerini karnına çekip kafanı ellerinin arasına alarak dirseklerini yüzünün önüne birbirine değdirmek suretiyle kafa ve yüz bölgesini koru. (Cenin pozisyonu)

Bu işler kişinin karakterine göre değişir. Küçükken (lisede) bir kız sürekli dibime giriyordu koluma giriyordu, anlamıştım birini kıskandırmaya çalıştığını, bu lavuklar 4-5 kişi tehdit ettiler okulda, benim de gözüm daha orada döndü, bir sınıf kapısı ve bir sıra kırdım o sinirle. Ayırdıklarında ikisini indirdim benim de kaşım açılmış dudağım patlamıştı. Çıkışta da 2 si önümü kesmişti, onlar salak salak diklenmeye çalışırken fırsat vermeyip birinin burnuna kafayı gömdüm diğeriyle boğuştuk. Sonra bir daha nerede karşılaşsak yollarını değiştirdiler ya da kafalarını çevirdiler. Kısacası bu sana kalmış. Dayak yemekten çekiniyorsan bulaşmayıp sürekli kaç ve meb e kadar şikayet et. Gözü dönen biriysen zaten iki dayar yer ama karşıyı da benzetirsin konu kapanır. Ama tabii bu devirde mertlik kalmadı. Bıçağıydı silahıydı manyak dolu, sen yine de dikkat et ve şiddet ile çözmemeye çalış.
 
Hastane de değilse 🤣
Belki de çoktan paket etmişlerdir. Ya ben dedim çocuğa tank satalım diye de baş hasmım Technopat Savunma Bakanı @mrht1234 izin vermedi. Hal böyle olunca da hem benim işim baltalandı hem de çocuğu eşşek sudan gelmeyinceye kadar dövdüler. Belki de dövmediler. Ama yardımcı olamadığımız ortada...


Buna da kızgın atacak ha demedi demeyin :D
 
Son düzenleme:
Geldim. Biraz fazla basit oldu. İlk önce sevgilisi sınıftayken çağırdı, seni yok eder falan diyorlardı da anlayışlı biri çıktı tamam özrünü dilersin bir daha olmaz dedi. Sonra müdür yardımcısı çağırdı o kızı ve beni. Aslına kızla ilgili bir sorunum yok kız fazla uğraşmadı. İki arkadaşı sanki kendi meseleleriymiş gibi uğraşıyorlardı. Kız sorun değil dedi oldu bitti.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı