Okulda yaşadığınız en güzel anı

Okuduğumuz okul yıkılacaktı, her gün okul çıkışı camın birini indiriyorduk. Bir keresinde müdür gördü "kırın anasını satayım" dedi. Yıkıma 1 hafta kala çatı katlarını keşfetmeye çıktık, bir tane kilitli kapı vardı kapıyı kırdık içeride bir sürü sıfır bilgisayar, monitör, mouse, klavye falan vardı. Müdür bilgisayarları vermedi ama mouse, klavye, usb bellek falan sömürdük bayağı. Yangın tüplerini alıp boş sınıflara sıkıyorduk. Daha birçok olaylar var da hepsini anlatamam. Bu arada 27 sınıfı olan 3 katlı okulda 8 öğrenciydik. Kurs falan değil, MEB tarafından açılmış hızlandırılmış eğitim sistemi gibi bir şeydi. Zaten biz son dönemin öğrencileriydik sonrasında o eğitim sistemi kalktı, 10 yıl oldu diyebilirim.

Bi' düşündüm de mutlu olduğum bir an yokmuş okulda.

En iyi anım herhalde okulun yasak olan yerlerine 7 8 kişi girip gezmekti bikez okulun çatısında çıkmıştım arkamdan kapıyı kapatmışlardı kapıyı kapatmaları hariç o anım çok eğlenceliydi.

Öncelikle selam. İlkokul, ortaokul, lise veya üniversitede çoğu zaman iyi çoğu zaman kötü anılarımız olmuştur.

Kötü anıları ne kadar unutmaya da çalışsak iyi anılar her zaman bir taraftan baskılıyor. İyi anıya örnek olarak kopya çektiğimiz, arkadaşlarımızla veya yalnız yaşadığımız olaylar, havalı hareketler vb. Bir çok şeyi örnek olarak verebiliriz.

Peki sizin en iyi anınız neydi? Tekrar olsa yine yapardım dediğiniz anılar nelerdi?
15 yaşımda beni kabul etmesi en iyi anım.
Beni terk etmesi de en kötü anım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı