Okulda yaşadığınız kötü anılar

Bende ortaokulda gözümü morartmıştım bilirim o tadı. :D
Herkes toplandı etrafımıza, kavgaya başlarken boğuştuk biraz. Mesafe açılınca sağlam yedim yumruğu. O an yaşanan adrenalin ile ağrı falan yok ama 2-3 saat sonra fena olmuştu. 🙂 Yapacak bir şey yok gençlik anıları.
 
Okulda içilmemeli. Yaşı küçük insanlar da olabilir ve kötü örnek olmamalı. Evlerinde içebilirler, öğle arasında okulun dışında içebilirler.
 
Terbiyesiz derken ayıp oluyor.🤨
Bu tuvalette sigara içenleri anlamıyorum birisine rastlamışken söyleyeyim sigara keyif işidir o sigarayı kahvenin, çayın veya biranın yanında içeceksin en azından ben öyle yapıyorum veya çok dertliysen sek gideceksin hacı okulda tuvaletinde sigara içmek ne o gerginlik ile nasıl bir vizyonsuzluk.
 
Ben bir keresinde beden de basketbol oynarken arkadaşımla gıcık bir kız var sınıfımızın, diyorum ki başka yerde oyna bir saha daha var yok ben burada oynayacağım diyor. Bir de kızların başkanı gıcıklığına gitmiş demiş ki hoca denen şahısa bana küfür etti. Yalan söylemiş hocada hemen inandı beni aldı götürdü dilekçe yazdı bir daha yapma sisteme kaydederim diyor tabii ben içimden ne kelimeler diyorum. Sonra tabii ben kıza atarlanıyorum okulda her yerde bir daha da yüzünü görmedim. Benim hikaye bu kadar sizin hikayeler neler patronla?

Bende çok etki bırakan hatta o dersten soğumamı sağlayan bir olay oldu 4. 5. sınıfa gidiyordum arkadaşlarımla şakalaşırken kapıların arkasına saklanıp bööö diye korkutuyordum sonra hocayı da arkadaşım sanıp bööö diye bağırdım hoca korkmadı bir şey olmadı ama bana bağırdı azarladı ve herkesin gözü önünde tokat attı daha babamdan tokat yememişim bir de sert attı erkekti de zaten o bende çok büyük etki bıraktı sınavlardan 90 alıyordum bir anda 20 30'a düştü hocayı şikayet ettik ama sağ olsunlar bir şey olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı