Okulda yaşadığınız tuhaf olaylar

İlkokuldayken 3 kişi şiir okuyacaktık, işte herkes şiirini ezberlemiş gelmiş falan derken 300+ kişi izliyor bizi. benim en son okuyordum ve sıra bana gelince 1. arkadaşımın şiirini okudum yanlışlıkla sonra herkes gülünce 2. arkadaşımın şiirini okudum. Hoca falan uyarınca kendi şiirimi unuttum.

İlkokulda arkadaşlar saklanbaç oynuyorduk koridorda ben ve arkadaşım tuvalete girdik ve kapıyı kilitledik
Biz bayağı bekledik zil çaldı kapıyı açmaya çalışıyoruz açamıyoruz sonra bağırıyoruz işte yardım edin filan sonra bir öğretmen geldi iletişim kurduk o zamanlar orada çalışan Hüseyin abi vardı okulda çalışıyordu o bizi kurtardı ama koridorda herkes bize bakıyordu herkes dışarıya filan çıkmıştı sonrasını hatırlamıyorum.

Bu yıl kar yağdığında teneffüste ben ve birkaç arkadaşım aşağı indik. Aşağıdan en üst kattaki bizim sınıfa kar topu tutturmaya çalışıyoruz. Benim attığım camdan girip dincinin kafasına oturmuş. Ama o kadar pürüzsüz girdi ki anlatamam.

İlkokulda arkadaşlar saklanbaç oynuyorduk koridorda ben ve arkadaşım tuvalete girdik ve kapıyı kilitledik
Biz bayağı bekledik zil çaldı kapıyı açmaya çalışıyoruz açamıyoruz sonra bağırıyoruz işte yardım edin filan sonra bir öğretmen geldi iletişim kurduk o zamanlar orada çalışan Hüseyin abi vardı okulda çalışıyordu o bizi kurtardı ama koridorda herkes bize bakıyordu herkes dışarıya filan çıkmıştı sonrasını hatırlamıyorum.
Hüseyin abi çok komik geldi nedense. Adı tanıdık geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı