Okulda zaman geçmiyor

Daha fazla  
Şu anda lisedeyim, okulu bırakmayı düşünmüyorum ve herhangi ağır bir sıkıntım yok. Sınıftakilerle aram iyi, derslerime çalışıyorum ve dersleri dikkatli şekilde dinliyorum. Derslerde sıkıldığım falan çok olmasa bile sanki dersin bitmesi asırlar sürecek gibi geliyor ve öylede oluyor. Ders bitince sanki 3 gündür ders dinliyormuş gibi oluyorum, ders dinlemek sevdiğim bir şey olsa da fazlası kafa yoruyor ve vakit geçmiyor. Şu an sadece okuldaki derslerden bahsettiğime bakmayın ayrıca eve gelince de vakit geçmiyor, gün bitmiyor gibi oluyorum. Birçok insan kendimi derslere çok verdiğimi ve kafa dağıtmam gerektiğini söylüyor fakat kafa dağıtmak bile canım istemiyor arkadaşım dışarı çağırıyor kim uğraşacak diyorum. Şöyle de diyebiliriz "büyümeyi bekliyorum fakat vakit akmıyor.". Ne yapmam lazım? Şu liseyi adamakıllı bitirip üniversiteye adım atmak için ve bunu göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş şeklinde olmuş olması için?

Lise ortamı keyiflidir. Kaçıncı sınıf olduğunu söylememişsin ama 11'e kadar dersleri aksatmadan bol bol eğlen. Dışarı çağırıldığında da git yani, en azında haftada 1-2 kere. Bu şekilde ilerde sıkılıp dersleri de salacakmışsın izlenimi aldım senden. Sosyal hayatını da dengeli şekilde götürmen lazım.

Şu anda lisedeyim, okulu bırakmayı düşünmüyorum ve herhangi ağır bir sıkıntım yok. Sınıftakilerle aram iyi, derslerime çalışıyorum ve dersleri dikkatli şekilde dinliyorum. Derslerde sıkıldığım falan çok olmasa bile sanki dersin bitmesi asırlar sürecek gibi geliyor ve öylede oluyor. Ders bitince sanki 3 gündür ders dinliyormuş gibi oluyorum, ders dinlemek sevdiğim bir şey olsa da fazlası kafa yoruyor ve vakit geçmiyor. Şu an sadece okuldaki derslerden bahsettiğime bakmayın ayrıca eve gelince de vakit geçmiyor, gün bitmiyor gibi oluyorum. Birçok insan kendimi derslere çok verdiğimi ve kafa dağıtmam gerektiğini söylüyor fakat kafa dağıtmak bile canım istemiyor arkadaşım dışarı çağırıyor kim uğraşacak diyorum. Şöyle de diyebiliriz "büyümeyi bekliyorum fakat vakit akmıyor.". Ne yapmam lazım? Şu liseyi adamakıllı bitirip üniversiteye adım atmak için ve bunu göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş şeklinde olmuş olması için?
Hayata birkez geliyorsun zaman geçmiyor diyorsun. Varsın zaman geçmesin. 24 saatin var.Her saatini Mükemmel bir şekilde.kullanmaya bak. 1 saat, 1 saat diye. Kesinlikle boş bırakmayın kendinizi, meşgul olun. Sosyal medyadan uzak durun zaman tuzağı. Emin ol zaman hızlı akacak, sevmediklerin diye yakınırken sevdiklerin gidecek. Hayatında başarılar.

Üniversitedeyim. 1 haftadır tek başıma dolaşıyorum fakültede, sahilde. Lisedeki gibi bir ortamım olur mu bilemiyorum. Saatlerce beraber coop oyun oynardık. Efsane zamanlardı. Size önerim anın tadını çıkarmanızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı