Okuldaki çingenelere karşı ne yapmaliyim?

EmrecanPolidaa

Centipat
Okulda benden yaşca ve fizikce küçük olanlar var. Bu çocuklar sınıflarının önünden geçen liselilere satasiyorlar laf falan atıyorlar. Bana da sınıflarının önünden geçerken laf atıyorlar, omuz falan atıyorlar. Okulda duyduğuma göre cingeneler mis. Gene bir gün satastiklarinda dayanamayıp bir iki tanesini hirpalamistim mudur yardımcısı falan gelmişti. Bana bir daha bunlarla kavga ettiğinizi görmeyeyim falan demişti. Her gördüklerinde salak saçma konuşuyor sinirimi bozuyorlar. Ne yapayım görmezden mi geleyim yoksa gözleri korkutmak onları benden uzak tutmak için kavgami edeyim? Tekte değiller sınıfça sıkıntılilar. Laf atışması olunca hemen 7-8 kişi etrafımi sariyorlar. Ne yapayım bunlara karşı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda benden yaşca ve fizikce küçük olanlar var. Bu çocuklar sınıflarının önünden geçen liselilere satasiyorlar laf falan atıyorlar. Bana da sınıflarının önünden geçerken laf atıyorlar, omuz falan atıyorlar. Okulda duyduğuma göre cingeneler mis. Gene bir gün satastiklarinda dayanamayıp bir iki tanesini hirpalamistim mudur yardımcısı falan gelmişti. Bana bir daha bunlarla kavga ettiğinizi görmeyeyim falan demişti. Her gördüklerinde salak saçma konuşuyor sinirimi bozuyorlar. Ne yapayım görmezden mi geleyim yoksa gözleri korkutmak onları benden uzak tutmak için kavgami edeyim? Tekte değiller sınıfça sıkıntılilar. Laf atışması olunca hemen 7-8 kişi etrafımi sariyorlar. Ne yapayım bunlara karşı?
Pompalı tüfek al hepsini avla minecrafttaki veled zombi gibi düşün tekte etkisiz ama grupken canavar.

Bunları dövsen sen zararlı çıkarsın emin ol. Mesele gücün yetip yetmemesi değil. Çoğunun ailesi devamlı karakolluk olduğu için il ve ilçedeki birçok memuru da yakından tanıyorlar. Polis memurlarını tehdit edip üzerlerine yürüyecek kadar hayatsız bunlar. Birini dövdün arkasından 20 spawn olup başına toplaşırlar falan. Ceza da alacaklarını düşünmüyorum. Bu sebepten umursamamanı öneririm.

Bunlar çingene knk bulaşma derim. Boşver sen onları aldırma

8.sınıftayken bana 7.sınıflardan ciddi anlamda zargananın birisi merdivenlerde omuz attı durduk durduğa, ben de dikkatli olsana dedikten sonra üstüme yürüdü. Ciddi anlamda zargana olduğu için ben bunu orada dövmüştüm fakat okul çıkışı 4-5 kişi toplayıp beni tekme tokat dövmüşlerdi, üstüne de cebimde eve giderken ekmek almak için ayırdığım o zamanın 2 TL'sini almışlardı hiç unutmam.
Ne kadar karşılık versem de sayıca üstünlerdi. :)
Yani bu oluşumlara karşı tek başına yapabileceğin hiç bir şey yok. Göz teması kurma, omuz attıysa tepki verme, soru sorma. Tek çare senin de kalabalık dolaşman.
Yukarıda anlattığım olay maalesef gerçek ve tecrübelerime dayanarak tekrar söylüyorum, bunlara karşı yapılabilecek şeyler sınırlı.

İnsanları ayrıştırmayı sevmem ama benim yaşadığım şehirdeki çingenlerin çoğu IQ seviyesi çok düşük, cahil sürüsü gibi. Bunlara laf atsan senin üzerine daha çok gelirler, dövmeye kalksan okul çıkışı büyüklerini çağırırlar. Tavsiyem görmezden gel. Çünkü onlarla ne kadar çok uğraşırsan, onlar da seninle o kadar çok uğraşır. Bu kadar basit.

Kanka bırak hiç uğraşma ileride anlatacağın bir anı bile olmasın kavga. Yarın öbür gün unutulur gider zaten bu mevzular. Kavgaya girersin çocuğu itelersin kafasını vurur sakat kalabilir ölebilir hiç girilmez o toplara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı