Okuldaki çingenelere karşı ne yapmaliyim?

EmrecanPolidaa

Centipat
Okulda benden yaşca ve fizikce küçük olanlar var. Bu çocuklar sınıflarının önünden geçen liselilere satasiyorlar laf falan atıyorlar. Bana da sınıflarının önünden geçerken laf atıyorlar, omuz falan atıyorlar. Okulda duyduğuma göre cingeneler mis. Gene bir gün satastiklarinda dayanamayıp bir iki tanesini hirpalamistim mudur yardımcısı falan gelmişti. Bana bir daha bunlarla kavga ettiğinizi görmeyeyim falan demişti. Her gördüklerinde salak saçma konuşuyor sinirimi bozuyorlar. Ne yapayım görmezden mi geleyim yoksa gözleri korkutmak onları benden uzak tutmak için kavgami edeyim? Tekte değiller sınıfça sıkıntılilar. Laf atışması olunca hemen 7-8 kişi etrafımi sariyorlar. Ne yapayım bunlara karşı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda benden yaşca ve fizikce küçük olanlar var. Bu çocuklar sınıflarının önünden geçen liselilere satasiyorlar laf falan atıyorlar. Bana da sınıflarının önünden geçerken laf atıyorlar, omuz falan atıyorlar. Okulda duyduğuma göre cingeneler mis. Gene bir gün satastiklarinda dayanamayıp bir iki tanesini hirpalamistim mudur yardımcısı falan gelmişti. Bana bir daha bunlarla kavga ettiğinizi görmeyeyim falan demişti. Her gördüklerinde salak saçma konuşuyor sinirimi bozuyorlar. Ne yapayım görmezden mi geleyim yoksa gözleri korkutmak onları benden uzak tutmak için kavgami edeyim? Tekte değiller sınıfça sıkıntılilar. Laf atışması olunca hemen 7-8 kişi etrafımi sariyorlar. Ne yapayım bunlara karşı?
Yaşadığınız şehirİstanbul Esenler mi?

Son düzenleme:
Herkesin hemen hemen çocukluğunda çingenelerle olan bi anısı varmış. Bunlar kabile kabile bir arada yaşayıp birlikte hareket ederler. Çocuğundan yaşlısına tek prototip olarak çevreye zarar vermek üzere büyüyüp olgunlaşırlar. İçlerinden iyi olanlar var tabii ama onlara da direkt roman diyoruz zaten.

Hocam yaşınız uyuyorsa bıçak çekin sallıyormuş gibi yapın korkacaklardır. Güçlü görünün.
Aynen. Ailesi de kanal kanal gezsin sonra çocuğum nerde diye.

Çingenelere bulaşmamak lazım. Mümkünse geçmeyin oradan, geçerken laf atarlarsa da durmayın, "hadi oradan" falan deyin devam edin. Küçük olduklarına bakmayın birini dövseniz 20 tanesi bulur sizi. Çok fazla olay duydum böyle. Arkadaşlarıma birkaç tanesi sataşmış, bunlarla tartışırken birkaç dakikaya 10-15 kişi olmuşlar. Sıkıntılı tipler.

Bunlar çingene. Hiç belli olmaz 30-40 tane kuzeni yakını gelir seni döverler. Aldırma sen. Çingeneleri ben dövebilirim fakat onların öyle bir arkaları vardır ki yaşatmazlar. Bir yandan çoğalıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı