Okuldaki çingenelere karşı ne yapmaliyim?

EmrecanPolidaa

Centipat
Okulda benden yaşca ve fizikce küçük olanlar var. Bu çocuklar sınıflarının önünden geçen liselilere satasiyorlar laf falan atıyorlar. Bana da sınıflarının önünden geçerken laf atıyorlar, omuz falan atıyorlar. Okulda duyduğuma göre cingeneler mis. Gene bir gün satastiklarinda dayanamayıp bir iki tanesini hirpalamistim mudur yardımcısı falan gelmişti. Bana bir daha bunlarla kavga ettiğinizi görmeyeyim falan demişti. Her gördüklerinde salak saçma konuşuyor sinirimi bozuyorlar. Ne yapayım görmezden mi geleyim yoksa gözleri korkutmak onları benden uzak tutmak için kavgami edeyim? Tekte değiller sınıfça sıkıntılilar. Laf atışması olunca hemen 7-8 kişi etrafımi sariyorlar. Ne yapayım bunlara karşı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul bitip iş hayatına atıldığın çağlarda bu tarz olayları hatırlayıp gülüp geçeceksin. Görmezden gelip derslerine odaklanman en iyisi olacaktır

Bu gevşekler her yerdedir sürü halinde dolanırlar en ufak yanlış veya hatan da bir anda arkanda beliren creeper gibi arkana ışınlanırlar önerim illa bir şey yapacaksan sakın tek tapma bir arkadaş gurubuyla falan sataşın ama yine de bunlar çingene her türlü sen zararlı çıkar her türlü sen dayak yersin bir şey falan söyleyince üstüne falan yürü kolay lokma olmadığını anlayınca daha az sataşırlar sana.

Kavgaya çağır de hepiniz gelin topunuz gelin de ana avrat söv çıkıştada kapüşonu kafana geçirip çantanı alıp arka kapıdan kaç onlar seni beklerkende aganla beraber cips yerken onları izle öğle arasına veya çıkışa çağır ama sonra da internet kafeye çağır ertesi günde bir gitar çantasına 5'li Mart'in saklayıp hepsini indir ya da sana bulaşmalarını bekleyip bulaştıklarında 5'li Mart'in kısmı hariç hepsini uygulayıp ertesi günde aileni çağır okuldan attır kürtsen zaten akraba varsa 50 kişi çağır ya da ben Kürt'üm tanıdıklarım var falan de zaten IQ ortalamaları tek basamaklı en büyük sayıya denk geliyor istersen dolandırıp paralarınıda yiyebilirsin örneğin bedava nsfw botunu onlara ben geliştirdim %100 gerçek uyumlu diye sat 30-40 TL'ye ya da oynamadığın oyunları onlara günlük 20 TL'ye (değerine göre örneğin RDR2 40TL garry s mod 30 TL Half-Life serisinden herhangi bir oyun 25 TL Human: Fall Flat veya Mount and Blade 20 TL) kirala Steam aile paylaşımı ile kirala ya da para isterlerse marketten aldığın 100 TLleri evde geçersiz yazan kısımlarını boya ya da dolar bozduracağım diye yazıcıdan bastırdığın 1 dolarları onlara gerçek diye bozdur zaten bilmiyorlar doların dokusunu dersin Amerikan doları diye sahte olduğu ortaya çıkarsa ve itelerse falan saldırırsa ya da söverse kafa atıp tekme at bir de gözüne yumruk at bitir işi çıkıştada üstte dediklerimi uygula.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı