Okuldan bıktım usandım

Kafa rahat benim 3 yıldır gitmiyordum okula açıktan okuyorum şu an.

Aslında gitmemenin bir sebebi vardı COVID'den eğer bulaşsaydı vicudum kaldıramazdı bağışıklık sistemim çok düşük.

COVID'den dolayı annanemle, dedemi kaybettim.

Bir de aileler bir şey zannediyor.
8'e gidiyorum yasim 14:
* Ogretmenlerimden 3'ü efsane ama mufredat öğk!
*Sınif ortami ve kufurler biktirdi.
*Hele hele su sinav sistemleri var ya!
*Aileler de her ne kadar iyiliğimizi istese de surekli "baski yapmiyoruz" adi altinda baskilar.
*Ogretmenlerin "LGS hayatiniz, kaybederseniz hayatiniz biter." baskisi.
*Okul ve sinav yuzunden ailemle tartismam.

foruma bile onlardan gizli katildim, asla izin vermezlerdi...

Spoiler kısmındakiler hariç hepsi bende de geçerli. Bende LGS öğrencisiyim. Okulda düzgün öğretmiyorlar. Okulda 7 saat geçirdiğim süreye evde bilgisayarımda 10 dk çalışsam çok daha verimli oluyor.

Sorma ya okul 5 dakika uzağımda ama okul 8:30'da başlıyor ben 7:20'de servise biniyorum... Neymiş efendim servis başka okulları da bırakıyormuş. Bıktırdı. Zaten eğitim sistemi berbat bir şey öğrendiğimiz yok eğitimsiz sınav... Boş boş okula gidiyoruz. Yemin ediyorum hafta sonu bilgisayardan daha çok bilgi öğreniyorum yahu o kadar boş bir eğitim sistemimiz var.
Yürü?

Hayatımin 10 senesi okulda geçti artık bunaldım. Her gün 8 saat farklı bir okula geçmek isterdim ama ailem izin vermiyor. Daha doğrusu annem bir şey demiyor babamla da konuşulmuyor. Zaten şu anki okulda telefonları topluyorlar, yol çok uzak. Her gün dolmuşa 13 lira veriyorum toplam 2 saat. Gerçekten bunaldım 10 senedir sınıftaki başı bozuklar dinlemekten de yoruldum bıktım artık.

Eğer evde de çalışırım diyorsan açığa geçebilirsin.

Sınıfın %99'u ergen cinsellik mevzuları dönüyor yok şu bununla sevgili boş boş dedikodular uyuyorum zaman geçsin diye gürültüden bir süre sonra uyanıyorum ya da sıralar kütük gibi zaten ağrı giriyor bir süre sonra dolmuş var orası da aynı.

Bizde de aynı. Bıktım artık küfürden ve bu muhabbetten.
Aynısı bende de var, eve geldikleri gibi tüm gün Instagram, TikTok memelerine gülüyorlar sonra okula geldiklerinde onun esprilerini yapıyorlar ve insanlar aşırı yapmacık ve ben bu elemanlarla 10 saat aynı okulda ders görüyorum, dertte kuramıyorum artık. Öğretmenlerin ilgisizliğini mi söyleyeyim, sınıf arkadaşlarının yapmacıklığı ve saçma sapan esprilerini mi söyleyeyim, okulun 10 saat olması ve baskısını mı söyleyeyim bilmiyorum. Herkes sevgili peşinde, millet birbirini yiyor ve bir ergen kızın köpeği oluyorlar.

Bizim sınıf da aynı. Bıktım artık.

İstanbul'da ve diğer büyük şehirlerde yaşayanlar yine iyi. Çıkıp sosyalleşebiliyorlar. 20k nüfusu olan ilçede tıkılıp kaldım. Tanışacak konuşacak kafa dengi düzgün biri yok. Büyük şehirde çıkar yollarda gezersin. Burada öyle şeyler yok. İlçe 2 caddeden oluşuyor. Büyük şehirlerin çoğu denize sıfır. Canın sıkılınca bir çıkıp denizi izliyorsun. Burada o da yok. Çıkıyorsun dağ. Camdan bakıyorsun dağ.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı