wertsew1 Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Bence açılmaması herkes açısından iyi olur da, siz bilge kardeşlerime de olasılıkları değerlendirmeniz açısından sorayım dedim.
Bence açılmaması herkes açısından iyi olur da, siz bilge kardeşlerime de olasılıkları değerlendirmeniz açısından sorayım dedim.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #2 Sanmam. Daha vaka sayısı halen ciddi sayılarda.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #3 Açılsın. Virüs falan umrumda değil madem ben eğitim göreceğim zorunlu bir şekilde yüz yüze görmek istiyorum. Zaten bizi umursadıkları yok. Açılsın.
Açılsın. Virüs falan umrumda değil madem ben eğitim göreceğim zorunlu bir şekilde yüz yüze görmek istiyorum. Zaten bizi umursadıkları yok. Açılsın.
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 7 Ocak 2021 #4 Acılacak her yer olmasa da bazi yerler acılacak.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 7 Ocak 2021 #5 Açılmaz bence. Hazır vaka sayıları düşüyorken ( ki hiç inanmıyorum o sayıların gerçek olduğuna.) böyle bir riske girmezler.
Açılmaz bence. Hazır vaka sayıları düşüyorken ( ki hiç inanmıyorum o sayıların gerçek olduğuna.) böyle bir riske girmezler.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.939 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #6 Bu gidişle evet. Düşündükleri eğitim ya da sağlık değil para.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Ocak 2021 #7 Açılacak, kantinci ve servisçiler cidden baskılıyor. İsterse 14k sabit vaka olsun, açacaklar. Umarım açmazlar.
Açılacak, kantinci ve servisçiler cidden baskılıyor. İsterse 14k sabit vaka olsun, açacaklar. Umarım açmazlar.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 7 Ocak 2021 #8 PustiPowerV2 dedi: Açılsın. Virüs falan umrumda değil madem ben eğitim göreceğim zorunlu bir şekilde yüz yüze görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bende yüz yüze istiyorum ya artık gözlerim acıyor
PustiPowerV2 dedi: Açılsın. Virüs falan umrumda değil madem ben eğitim göreceğim zorunlu bir şekilde yüz yüze görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bende yüz yüze istiyorum ya artık gözlerim acıyor
KS KS wertsew1 Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #9 Neden açılsın diyorsunuz ya? Tamam, eğitim aşkınız falan var da şu noktada açsalar durdurulamaz hale gelir. Açsınlar demek en mantıksız şey çünkü açılamaması zaten bizim sağlığımız için doğru olan.
Neden açılsın diyorsunuz ya? Tamam, eğitim aşkınız falan var da şu noktada açsalar durdurulamaz hale gelir. Açsınlar demek en mantıksız şey çünkü açılamaması zaten bizim sağlığımız için doğru olan.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 7 Ocak 2021 #10 İmperceptible dedi: Kesinlikle bende yüz yüze istiyorum ya artık gözlerim acıyor Genişletmek için tıkla... Sağlık daha önemli değil mi?
İmperceptible dedi: Kesinlikle bende yüz yüze istiyorum ya artık gözlerim acıyor Genişletmek için tıkla... Sağlık daha önemli değil mi?