Sizce okullar açılacak mı?

Hadi bu konu hakkında mantıklı konuşalım:

Birincisi eğer okulları açarlarsa bir çok öğrenciyi ve insanı tehlikeye atmış olacaklar, Ülke'de daha 60 kişilik sınıflar var iken, Açılsa bile zaten en fazla 2 hafta açık kalabilir.

İkincisi bir çok veli çocuğunu bir süre okula göndermeyecek zaten koronavirüs'den dolayı.

Üçüncüsü vaka sayılarında olası bir artış göreceğiz, ulen zaten ülkede milyonlarca okula giden insan var, sen vaka sayısı 10 binlerdeyken okulları açabilirsin açmasına ama, ne kadar etkili bir eğitim verebileceğini siz düşünün. Zaten bir çok öğrenci bir süre okula gelmeyecek, Gelen öğrenciler sıkı bir önlemle eğitim almaya çalışacaklar vb. vb.

Hadi bu konu hakkında mantıklı konuşalım:

Birincisi eğer okulları açarlarsa bir çok öğrenciyi ve insanı tehlikeye atmış olacaklar, Ülke'de daha 60 kişilik sınıflar var iken, Açılsa bile zaten en fazla 2 hafta açık kalabilir.

İkincisi bir çok veli çocuğunu bir süre okula göndermeyecek zaten koronavirüs'den dolayı.

Üçüncüsü vaka sayılarında olası bir artış göreceğiz, ulen zaten ülkede milyonlarca okula giden insan var, sen vaka sayısı 10 binlerdeyken okulları açabilirsin açmasına ama, ne kadar etkili bir eğitim verebileceğini siz düşünün. Zaten bir çok öğrenci bir süre okula gelmeyecek, Gelen öğrenciler sıkı bir önlemle eğitim almaya çalışacaklar vb. vb.
Ben hiç sanmıyorum zaten vaka sayıları yalan koronadan ölenleri zatüre diyerekten ölüm sayılarını düşük gösteriyolar testlerinde %40 ı doğru %60 yanlış okulları açarlar isterse 5 milyon vaka olsun 100 bin ölüm olsun yine yazacak oraya 15 ölüm 900 vaka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı