Sizce okullar açılacak mı?

@Ek01000
Özellerin ayrıca açılma durumunun olacağını sanmıyorum. Hepsi Milli Eğitime bağlı sonuç olarak, kafalarına göre bir prosedür uydurup devam edemezler.

@yika38
Evet olmama durumu problem diğer tarafta. Belki tüm okulu aynı anda çağırmak yerine sınıf sınıf gün belirler desem, yine aynı mantığa gelicek ama bir gerçek var son dönem öğrencileri için iyi olmayan sistem, daha da kötü oldu.

Büyük ihtimal sınıflar yarıya bölünecek. Bir yarı, pazartesi salı çarşamba. Diğer yarı, perşembe cuma cumartesi. Kaynak: Öğretmen.
Sınıflar yarıya bölünse ne olacak? Bizim sınıflar kerhane gibi giren çıkan belirsiz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani nasıl olacak bilmiyorum açılsa bir dert açılmasa ayrı bir dert. Açılsa vaka sayısı artacak, çocukların sağlığı tehlikede olacak. Açılmasa eğitim aksayacak. Uzaktan eğitimi öğrencilerin pek umursayacağını düşünmüyorum. Ayrıca sayıca çok fazla olmasa da halen daha evinde internet olmayanlar var veya yavaş olan var. Onlar ne yapacak? Nasıl olacak?

Elbette insanların sağlığından öncelikli değil eğitim ama sonuçta koskoca ülke. 1 yıl eğitim aksarsa bu nesil ne yapacak ileride?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı