Yüzyüze istiyorum falan da demeyin şu noktada okulda anca koronavirüsün acıttığını öğrenebilirsiniz, ve ailenizin siz soğuk soğuk terlerken ne kadar çaresiz olduğunu
Neden açılsın diyorsunuz ya? Tamam, eğitim aşkınız falan var da şu noktada açsalar durdurulamaz hale gelir. Açsınlar demek en mantıksız şey çünkü açılamaması zaten bizim sağlığımız için doğru olan.
Neden diyoruz sence? Eğitim devam ediyor ve online eğitim rezalet. Zaten sağlığımızı düşündükleri yok. Ben zorunlu bir şekilde eğitim görüp sınav olacaksam online eğitim istemiyorum.
Doğru söylüyor olabilir ama, bir 10 saniye gibi uzun bir süre düşünürsen, eğer sağlık önemsenmezse neler olabileceğini ve paranın da kazanılamayabileceğini anlarsın.
Neden diyoruz sence? Eğitim devam ediyor ve online eğitim rezalet. Zaten sağlığımızı düşündükleri yok. Ben zorunlu bir şekilde eğitim görüp sınav olacaksam online eğitim istemiyorum.
Dostum işte problem de bu, ölümü gördük biz sıtmaya razı olmaya mecburuz. Okula gidersen ya sen çevren birisi ölecek. Ciddi olamazsın ya allahınızı severseniz insan hayatı bu kadar önemsizmi?