Okullar açılır mı?

Ben açılması taraftarıyım. Ama kesinlikle sınıfların ikiye bölünmesi gerekiyor. Yoksa korona ciddi anlamda artacak. Havalandırma olmak zorunda. Artık kızların üşüyorum kapatın camları repliğini duymayacağız sanırım,okullar açılırsa.
Uzaktan eğitim olmuyor. Her gün çöken bir sistem var. Zoom'a girmeye de izin verilmiyor bizim okulda. O konuda çok sertler. Derslerden geri kalıyoruz maalesef.

Öğrenciler ders çalışmayı bırakmasın diye söylüyolar. Sanki okullar açılacak da sınavlar olacak gibisinden. Bizden daha az vakaları olan ülkeler kökten 5 hafta ülkenin şartelini indiriyor. Okullar ancak Eylül 2021'de açılır.

Öğrenciler ders çalışmayı bırakmasın diye söylüyolar. Sanki okullar açılacak da sınavlar olacak gibisinden. Bizden daha az vakaları olan ülkeler kökten 5 hafta ülkenin şartelini indiriyor. Okullar ancak Eylül 2021'de açılır.
Bu gidişle çok daha uzayacak gibi. Ama pandemi ciddi anlamda ders çalışan insanlara bir daha bulamayacakları bir vakit yarattı. Ben mesela çok iyi değerlendirdim bu dönemi. Hala daha devam ediyorum tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı