Okullar açılıyor, stresliyim

Funny_Valentine

Hectopat
Yer
dünya
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. LGS umduğum bir yüzdelik gelmese de nitelikli bir okula yerleştim fakat okul uzak olduğu için metroyla gideceğim. En stresli yanı ise annemin elimden tutup getirmemesi. Var mı bir öneriniz stresimi azaltacak?

Tek başıma okula gitmeye başladığımda ortaokula gidiyordum, o zamanlar kendim bir şeyler yaptığımda daha çok hoşuma giderdi. Metro olayı bana çok zevkli gelirdi, halen de öyle geliyor. Emin ol birilerine muhtaç olmadan belirli şeyleri yapabildiğinde, belirli bir özgürlüğe eriştiğini fark ettiğinde her şey çok daha farklı ve güzel gelecek. Annenizin elinizden tutup götürmemesi olayında ciddi misiniz bilmiyorum ama liseye gelmişsiniz, neredeyse kendi ayaklarınız üzerinde duracak yaşa yaklaşmışsınız. Aileniz ile bağınız çok uzak olmayan bir tarihte kopacak, sonuç olarak mecburen alışmanız gerekiyor.

Kaç sene gittim dert etmedim ne var bu yeni nesilde anlamıyorum pandemi girdi 2 yıl öyle kaynattınız zaten. Daha ne ben hem staj hem de akşam işte çalışıyordum o dönemler hayatım yoktu bilgisayarda yoktu.

Dert etmeyin okula giden arkadaşlar yaş büyükçe anlıyor insan hayatı sorumluluk maddiyat her türlü sıkın dişinizi elbet çalışanın hakkı yenmez.

Keşke sizin yerinizde olabilseydim. 9.sınıfın ilk gününü hatırlıyorum da çok stresliydim ama zaman geçtikçe değeri anlaşılıyor o günün. Şimdi mezunum. Ne okul var ne arkadaş ortamı ne de kantinde oturup yenilecek karışık tost ve ayran. Değerini bilin.

Keşke sizin yerinizde olabilseydim. 9.sınıfın ilk gününü hatırlıyorum da çok stresliydim ama zaman geçtikçe değeri anlaşılıyor o günün. Şimdi mezunum. Ne okul var ne arkadaş ortamı ne de kantinde oturup yenilecek karışık tost ve ayran. Değerini bilin.
Doğru demişsiniz hocam 11. sınıfım bir süre sonra yavaş yavaş değerini farkediyorsun lise ortamının

Evet arkadaşlar. LGS umduğum bir yüzdelik gelmese de nitelikli bir okula yerleştim fakat okul uzak olduğu için metroyla gideceğim. En stresli yanı ise annemin elimden tutup getirmemesi. Var mı bir öneriniz stresimi azaltacak?
Sınıfa ilk girdiğinde kişileri analiz et bunlar veya bu ne hakkında konuşuyor diye? Sonra sevdiğin bir konu geldiğin zaman pat atla araya konuş kaynaş tamamdır bu iş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı