Okullar açılıyor

Neden böyle diyorsunuz. Açıklar mısınız?

Hocam siz daha yediye yeni geçtiniz size okul kötü gelmemesi normal. Dersler zor değil, kendine vakit ayırabiliyorsun. Ama 8,11 ve 12.sınıf olunca dersler zor oluyor kendine vakit ayıramıyorsun aile baskısı filan okuldan nefret etmeni sağlıyor.

Nedense bu sene ki okul için hiç heyecanlı hissetmiyorum. Ama güzel olacağını düşünüyorum umarım hepimiz için iyi bir sene olur.

Sanki ölümüm saatimi gösteren bir sayaç varmış da elim kolum bağlı onun sıfırlanmasını bekliyormuş gibi hissediyorum. Herkese iyi dersler.

Aynısı ve sınıftaki alt seviye tipler yüzünden çekilmez hale geliyor 1tane gereksiz hareketi olan kişi bile çok etki ediyor ve cezaevinden farksız. Bir de dershanem var bu sene çok yorucu geçecek tek istedigim kışın hava ve iklimden keyif alayım yeter başka beklentim yok.

Okulu tek kelime ile özetleyin:Cehennem.
Hocam %100 haklısınız Okulların Manhunt, Postal 2, Slender the Arrival, Devour, Outlast serisi, gibi vb. Korku oyunlarından hiçbir farkı yok. Hepimizin bildiği üzere Rockstar Games şirketinin Bully serisi okulların durumunu çok güzel özetliyor.

Bkz. Bullworth evimiz Jimmy Hopkins babamız!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı