Okullar açılıyor

Ha tamam o zaman hocam ben yanlış görmüşüm. Ancak aşı yaşı 15'e indirildi. Okulların kapanmama üzere açılması için 15 yaş ve üzeri olupta aşı olmayanlara PCR testi zorunluluğu gelirse şaşırmam.

Aynı durumdayız hocam. Allah bizim gibi en son 9. sınıfın 1. dönemini gören ve bu sene TYT-AYT'ye girecek olan 11. sınıflara sabır versin.

Amin hocam. Bana hala aşı hakkı gelmedi ama ya :(.

Umarım yılın sonunda LGS sınavında çalışmalarının hakkını alırsın dostum🙂 bende 2018 LGS kurbanlarındandım. Su an 11. sınıftayım. Sana tavsiyem LGS için kendini strese sokma. Ben sınava 3 4 ay kala artık yapamayacağımı anladım ve okul sınavlarına asıldım bütün derslerdeki hocaların gözüne girmeye çalıştım önemli önemsiz bütün ödevleri yaptım ve LGS puanım kötü olsa bile okul puanım güzel olduğu için güzel bir Anadolu lisesine yerleştim. Yani diyeceğim o ki kendini fazla strese sokma okul sınavlarına da asıl ve bütün hocaların (müzik ve resim hocasının bile) gözüne girmeye çalış eğer 6 ve 7. sınıf ortalaman çok kötü değilse LGS puanının kötü gelmesi durumunda güzel bir Anadolu lisesine yerleşebilsin.
6 ortalaman 91 7 ortalamam 87

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı