Okullar geri kapanacak mı?

Geçen senede aynısını söylemişlerdi. Ama noldu 2 hafta sonra kapandı. Üstelik 5 gün bile gitmiyorduk. Haftada 2 gündü. İçinde neden öğrencilere karşı bir nefret var?
İçimde kimseye nefret yok.Yanliş anlaşılmasın bende öğrenciyim.Fakat "Çoğunluk " pandemiyi bahane ederek evde ders esnasında oyun oynuyor.Meb geçen sene kesin kapatmayacagiz diye birsey dememişti.Ama bu sene kararlilar ve toplum da yavaş yavaş bağışıklik kazandı.Açıkcası köydeki öğrenciler için bu uzaktan eğitim çok sıkıntı mesela.
 
Matematik öğretmeni olarak söylemeliyim ki kapanmalı. Hatta bence hep kapalı kalmalı. Milattan önce de aynı sistemle bilgi ediliyordu 21. yüzyıldayız hala değişen bir şey yok. Devlet tüm harcamalarını Online sistem üzerine yapmalı ve ona göre dizayn etmeli artık. Kimse eğitim almak için onca yol gidip fiziksel çöküşe uğratılmamalı. Online özel ders verdiğim öğrenciler gayet başarılı. Online eğitimi kötüye kullanan yüz yüze eğitimde de çok farklı olmaz. Tembel her yerde tembel yani. Ama enerjiyi yollara ve boş derslerde sıraya oturarak harcamak saçmalık. Sosyalleşme açısından ise farklı kurslar veya sporlara gidilebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı