Okullar kapanır mı?

Kapanma ihtimali vakaların ne kadar düşeceğine, ya da ne kadar yükseleceğine bağlı. Şu an bu durumda 5 gün açmaları mucize ve biraz delice. Bizim sınıf 40 kişi şu an mesela. Bana büyük ihtimal 1-2 ay tam gün, ardından 2 gün, daha sonra online eğitime geçilme ihtimali var gibi duruyor. Tabi vakalar düşerse, ya da yükselirse daha da değişebilir bu durum kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Bugün ben de bolca itiraz ettim ama dinleyen yok. Herkes aynı soruyu soruyor. Aynı cevapları yazmaktan bıktık.

E yazma. Burada fikirlerimizi tartışıyoruz. Bir problem çözmeye çalışmıyoruz. Sanki başımıza milli eğitim bakanı.

Bence kapanabilir. Vaka sayıları yüksek ve ölümler de yüksek bu gidişle giderse zaten kimsenin mesafe umurunda da değil onca çocukta iç içe aynı yerde olacak iyice tavan yapar sayılar.

Sabahçı öğlenci yapmadan eskisi gibi hurda açıp hurra kapatacaklar görürsünüz sizce neden öyle sınıfları bolmediler 1-2 hafta sonra yada Ekim'de kapatacaklsrdir

9 ay sonra LGS sınavım var yani en azından 8'ler kapanmasın çünkü online olunca hep bilgisayarda arkada bir şeyler yapmak istiyorum öyle de olunca hiçbir şey anlamıyorum. Bu nedenle kapanmasını vs. istemiyorum.

Yani, kapanabilir.
Kabine'den artık pek bir şey ummamanız gerektiğini anlamanız gerekiyordu önceki alınan karalar ile zaten.

Ha, kapanacaksa da vakaların ne kadar yükseleceğine bağlı ne zamana kapanacağı.
Vakalar pik yaparsa 1 ay içerisinde kapatacaklarını düşünüyorum ben şahsen.

Tabi, kabine karar alırken genelde bizi pek önemsemediği için pek bir şey de diyemeyiz.

Bir de 8 ve 12. sınıflar ile ilgili bir durum söz konusu, okulları kapatma kararı alsalar bile bu iki sınıfı açık tutacaklardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı