Okullar kapanır mı?

Virüs gidişatına bağlı. Tam zamanlı 18 milyon kişi sınıflara doluşacak. Ben uçak bakım öğrencisiyim sınıfım 35 kişi. Teknik ders görmem gerekiyor ama 20000 vaka varken ve ayrıca annem KBB doktoru ve kendisinin yanındaki blok falan hep hasta dolu. Büyük ihtimalle ileri ki zamanlarda kapanır.

İnşallah diyorsun ya bir de kapanınca da sınavlarda ailene söylersin ben istedim diye. Kapanmaz okullar aşılama iyi kapatamazlar bu sene imkansız liseliler üniversite sınavında harap olacak.

Daha açılmadı en yakın zamanda demişsin. İlginç 🤔. Onun dışında birkaç hafta sonra vaka sayıları 70bini görünce zoraki kapatırlar zaten :)

Daha açılmadı ama sonuç olarak yarın açılacak.
İnşallah diyorsun ya bir de kapanınca da sınavlarda ailene söylersin ben istedim diye. Kapanmaz okullar aşılama iyi kapatamazlar bu sene imkansız liseliler üniversite sınavında harap olacak.

Ben okulların kapanmasına dedim okulların kapanıp Online eğitimin açılmasına demedim duyar kasma.

Okullar kapanır mı , kapanacak mı, ne zaman kapanır adıyla açılan 30.konu oldu sanırım.

Neyse, 1 ay sonra kapanır diye düşünüyorum. Ama anlamıyorum açılsa şikayet ediyorsunuz, kapansa şikayet ediyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı