Okullar sizce açılır mı?

Vaka 3 iken tutuşup kapattılar, günlük 40 ölüm ( Sözde ) ayrıca vaka sayısı da artıyor, 2. dalga geldi, açıp geri kapatacaklar gibime geliyor.
Daha 2. dalga gelmedi, 2. dalga için şu anki vakaların bitmesi ve ardından hızlı bir artış ile tekrar başlaması gerekiyor. Yani anlayacağınız bu kış çok zor geçecek, özellikle 2 ay içerisinde vaka sayısı bitme noktasına gelip bir anda patlak verebilir. Siz siz olun evde stok tutun.
Bu arada vakaların gerçek olduğunu düşünmüyorum, sadece Şanlıurfa'da onlarca ölüm vardı. Tahminimce günde yüzlerce hatta binlerce insan ölüyor ve hiçbirisini söylemiyorlar.

Bu arada size tavsiyem okulunuz açılırsa mümkün olduğu kadar gitmemeniz. Hele kronik rahatsızlığınız varsa hiç gitmeyin ya da haftada 2-3 gün gidin. BİM’e malzemeler geldi ama kapatırlar büyük ihtimal.😕
Biz günün yarısı goygoy yapıyoruz, ailem de 7 aydır bilgisayarda zaman geçirmemden hoşnut değil. Zorunlu olarak gidiyorum.

Daha 2. dalga gelmedi, 2. dalga için şu anki vakaların bitmesi ve ardından hızlı bir artış ile tekrar başlaması gerekiyor. Yani anlayacağınız bu kış çok zor geçecek, özellikle 2 ay içerisinde vaka sayısı bitme noktasına gelip bir anda patlak verebilir. Siz siz olun evde stok tutun.
Zaten bilim kurulu üyeleri çocuklarını yollamazmış, kendileri dediler. Grip mevsimi ile beraber daha kötü olacak.
Günün yarısı goygoy yapıyoruz, ailem de 7 aydır bilgisayarda zaman geçirmemden hoşnut değil. Zorunlu olarak gidiyorum.
Onlar da haklı tabii ama kimse çocuğunu yollamamalı ne olursa olsun. Bunu demek istemem ama İnşallah uzaktan eğitim olur.

İsrail'in durumu ortada, günlük vaka sayıları 10-15'e düştüğünde okulları bir açtılar, 2000-2500 vakaya yükseldiler.

Ayrıca vaka sayıları gerçeği yansıtmıyor; sadece Malatya'da onlarca ölü, sadece Kayseri'de 500-600 vakadan bahsediliyor. Ayrıca yasak ve denetlemelerin sıkı olduğu dönemde günlük 4000-5000 vaka varken herkesin cümbür cemaat gezdiği bu dönemde nasıl 1000-1500'de kalıyor, enteresan.

Uzaktan eğitim çok rezil maalesef. Bilgisayarıma da Zoom isimli uygulamayı yeniden yüklemek istemiyorum.
Şu an adam akıllı uzaktan eğitimi olan tek ülke Türkiye ama günde 2 ders ile bir şey yapmak zor. Ben hazırlık okuyorum ama eğer normal dersleri okusaydım kendim çalışırdım. Öğretmenlerde de sorun olabiliyor. Umarım bu virüs en kısa zamanda biter. Bu virüs sürecinde de umarım Allah bizi korur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı