Okullar sizce açılır mı?

Şuan sadece 8. ve 12. Sınıf öğrenci velilerinin okuldan ders kitaplarını almaları yönünde bilgilendirme oldu. Muhtemelen sadece bu sınıf düzeylerinde açılacak. Belki 1. Sınıflar da dahil edilebilir.
 
Okulları açsınlar sonra vaka sayılarına baksınlar. Eğer günlük vaka sayısı 1500'ün altına düşmesse açamazlar. Açarlarsa virüsün bitmesi yılları bulabilir.
 
Vaka 3 iken tutuşup kapattılar, günlük 40 ölüm (sözde) ayrıca vaka sayısı da artıyor, 2. dalga geldi, açıp geri kapatacaklar gibime geliyor.
Hocam aynı mantık değil ki. Vaka 1 iken kapattılar çünkü diğer ülkelerde kolaylıkla 5000 vakanın üstüne çıkmıştı o zamanlar. Sorunu küçükken kökten çözmeyi denediler. Halk da bilinçli değildi -şimdi de çoğu kişi laylaylom belki ama eskisi kadar değil- iş çok büyürdü. Şimdi daha mesafeli bir sosyal hayat yaşandığı için açmak istiyorlar.

Vallahi 8. ve 12. sınıflar için daha sıkıntılı bir durum. Uzaktan eğitim olunca disiplin eksikliğinden kimsenin çalışası gelmeyecek.

Bence açılır ama vakalar artınca kapanır. Veliler de tepki göstermeye başlar.
 
Valla sadece lise 2 ye geçtim çok şanslıyım diyorum. Açılmaması lazım. Sıkıntı büyük açılırsa. Vaka sayıları zaten doğru tablo değil. İnanmayın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı